Airlines palabuan udara hal hiber Berita Breaking Azerbaijan Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Warta Mecahkeun Czechia Jérman Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Italia Megatkeun Warta Berita Pegat Kazakhstan Kuwait megatkeun News Maladéwa Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta Warta Breaking Sri Lanka piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Turki Breaking News Berita Breaking UAE Berita Goréng Uzbekistan

Penerbangan ti Kazakhstan dilanjutkeun ka 16 nagara deui ayeuna

Penerbangan ti Kazakhstan dilanjutkeun ka 16 nagara deui ayeuna
Penerbangan ti Kazakhstan dilanjutkeun ka 16 nagara deui ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Komisi pamaréntah parantos nyandak kaputusan pikeun ningkatkeun sareng neraskeun jasa udara internasional biasa ti Kazakhstan ka 16 nagara di dunya kalayan frékuénsi 114 penerbangan saminggu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pejabat pamaréntah Kazakhstan ngumumkeun dilumangsungkeun jasa udara sareng sababaraha nagara deui.
  • Operator Kazakh bakal ningkatkeun frekuensi hiber ka Rusia, Turki, Uzbékistan, Jérman sareng Uni Émirat Arab.
  • Penerbangan ti Kazakhstan ka Céko, Cina, Italia, Sri Lanka, Kuwait sareng Azerbaijan ogé neraskeun deui.

Pejabat ti Komisi Antarpamaréntah Kazakh pikeun nyegah panyebaran coronavirus ngumumkeun yén warga Kazakhstan ayeuna tiasa hiber ka 16 nagara deui, dimimitian 21 Séptémber 2021.

Komisi parantos nyandak kaputusan pikeun ningkatkeun sareng neraskeun jasa udara internasional biasa ka 16 nagara di dunya kalayan frékuénsi 114 penerbangan saminggu.

Ku kituna, Kazakhstan kanaékan frékuénsi hiber ka Rusia ku 54, ku 7 ka Turki, ku 9 ka Uni Émirat Arab, ku 5 ka Uzbékistan sareng Jérman, ku 3 ka Maladéwa, Telegram Komite Penerbangan Sipil Kazakh ngumumkeun.

Kazakhstan neraskeun hiber ka Républik Céko, Cina sareng Azerbaijan. Di sagigireun éta, bakal aya penerbangan ti Kazakhstan ka Itali dua kali saminggu, sareng penerbangan ti Kazakhstan ka Sri Lanka sareng Kuwait tilu kali ka saminggu.

Pamawa bendera Kazakhstan urang, Hawa Astana, dinten ayeuna ngumumkeun deui hiber langsung ti Almaty ka Male (Maladéwa) ti 9 Oktober 2021. Penerbangan bakal dioperasikeun opat kali saminggu dina Salasa, Kemis, Sabtu sareng Minggu dina Airbus 321LR sareng Boeing 767.

Air Astana parantos ngaluncurkeun penerbangan ka Maladéwa tanggal 5 Désémber 2020, sareng ngoperasikeun dugi ka 24 Méi 2021 sateuacan digantungkeun kusabab larangan pamaréntah. Numutkeun ka Menteri Pariwisata Maladéwa, Kazakhstan aya dina urutan nomer lima ku sajumlah wisatawan anu sumping ka Jalu antara Januari sareng Méi 2021 saatos Rusia, India, Jérman sareng Ukraina.


Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment