24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Investasi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata

Airbus ngumumkeun prototipe eco-wing kahijina

Airbus ngumumkeun prototipe eco-wing kahijina
Airbus ngumumkeun prototipe eco-wing kahijina
Ditulis ku Harry Johnson

Wing of Tomorrow, bagian-dibiayaan ku Aerospace Technology Institute Inggris, mangrupikeun program Airbus transnasional anu ngalibetkeun mitra global sareng tim-tim di peuntas situs Éropa Airbus, kalebet Bremen di Jérman, dimana tim 'Wing Moveables' didasarkeun. Tilu demonstran jangjang bakal ngahijikeun langkung ti 100 téknologi énggal pikeun ngajajah téknik manufaktur sareng perakitan anyar sareng tujuan ngajantenkeun penerbangan langkung sustainable.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • 'Wing of Tomorrow' ngahontal tonggong tonggong konci kalayan dirangkep prototipe jangjang ukuranana anu kahijina.
  • Program anyar Airbus 'bakal ningkatkeun pamahaman manufaktur jangjang sareng industrialisasi.
  • Tilu jangjang prototipe ukuran pinuh bakal diproduksi sacara total dina program 'Wing of Tomorrow'.

'Wing of Tomorrow', program panilitian sareng téknologi utama Airbus, parantos ngahontal tonggong tonggong konci sareng majelis prototipe jangjang ukuranana anu kahijina.

Program Wing of Tomorrow sanés ngan ukur bakal nguji bahan komposit pangénggalna sareng téknologi anyar dina aerodinamika sareng arsitéktur sayap tapi, anu penting, ngajalajah kumaha pabrikan sareng industrialisasi jangjang tiasa ditingkatkeun pikeun nyumponan paménta pikahareupeun nalika séktor muncul tina pandemi.

Tilu jangjang prototipe ukuran pinuh bakal diproduksi sacara total: hiji bakal dipaké pikeun ngartos integrasi sistem; sadetik bakal diuji sacara struktural pikeun ngabandingkeun sareng modél komputer, sedengkeun anu katilu bakal dirakit pikeun nguji produksi skala sareng ngabandingkeun sareng modél industri.

Sabine Klauke, Airbus Kapala Téknis Officer, nyarios: "Wing of Tomorrow, mangrupikeun bagian penting tina portopolio R&T Airbus, bakal ngabantosan kami pikeun ngukur kamungkinan industri pikeun produksi jangjang kahareup. Teknologi jangjang anu berkinerja tinggi mangrupikeun salah sahiji sababaraha solusi - disamping bahan bakar penerbangan berkelanjutan sareng hidrogen - urang tiasa nerapkeun pikeun nyumbang kana ambisi dekarbonisasi penerbangan. Wing of Tomorrow ogé mangrupikeun conto kumaha kolaborasi industri skala besar bakal kritis pikeun ngahontal agenda séktor urang pikeun masa depan anu langkung sustainable. ” 

Wing of Tomorrow, bagian-dibiayaan ku Aerospace Technology Institute di Inggris, mangrupikeun program Airbus transnasional anu lengkep ngalibetkeun mitra global sareng tim di peuntas situs Éropa Airbus, kalebet Bremen di Jérman, dimana tim 'Wing Movables' didasarkeun. Tilu demonstran jangjang bakal ngahijikeun langkung ti 100 téknologi énggal pikeun ngajajah téknik manufaktur sareng perakitan énggal kalayan tujuan ngajantenkeun penerbangan langkung sustainable.

Sub-majelis panutup jangjang rumit lumangsung di situs Airbus 'Filton, Inggris, saatos didamel di Pusat Komposit Nasional di Bristol. Panutup jangjang sareng komponén utama ti GKN Aerospace - the Fixed Trailing Edge - dikirimkeun ka Advanced Manufacturing Research Center, Wales, fasilitas di pabrik produksi jangjang Airbus 'di Broughton, Flintshire, kanggo perakitan kanggo ngamimitian.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment