24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News

Kota-kota wisata berbintang paling murah sareng priciest di Amérika Serikat

Kota-kota wisata berbintang paling murah sareng priciest di Amérika Serikat
Kota-kota wisata berbintang paling murah sareng priciest di Amérika Serikat
Ditulis ku Harry Johnson

Panilitian éta ngungkabkeun kota-kota Amérika Serikat anu nawiskeun hotél bintang lima nilai paling saé sareng Durham, NC, Arlington, TX sareng Minneapolis, MN nyandak tempat anu paling luhur.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Durham, Karolina Kalér, mangrupikeun kota AS anu paling murah pikeun cicing di hotél bintang lima, kalayan harga sapeuting rata-rata $ 152.
  • Sanaos aya di sapuluh kota anu paling murah, harga rata-rata Las Vegas '($ 284) masih langkung ageung tibatan rata-rata AS.
  • Kota New York mangrupikeun kota 21 anu paling mahal di Amérika kalayan harga rata-rata $ 395. 

Ahli industri pariwisata sareng pariwisata parantos nganalisis 100 kota anu paling seueur penduduk di Amérika Serikat pikeun ngungkabkeun anu nawiskeun méwah bintang lima dina harga anu paling terjangkau. Panilitian mendakan yén 29 kota Amérika langkung mirah tibatan rata-rata US $ 503.

Panilitian éta ngungkabkeun kota-kota Amérika Serikat anu nawiskeun hotél bintang lima nilai paling saé sareng Durham, NC, Arlington, TX sareng Minneapolis, MN nyandak tempat anu paling luhur.

Kota-kota AS kalayan hotél bintang lima pang murahna: 

pangkat Kota, PropinsiHarga rata-rata sapeuting sapeuting % bédana rata-rata AS
1Durham, Propinsi Sulawesi Tenggara$152-70%
2Arlington, Texas$163-68%
3Minneapolis, Minnesota$188-63%
4Greensboro, Propinsi Sulawesi Tenggara$200-60%
5Reno, Nevada$205-59%
6Milwaukee, Wisconsin$223-56%
7San Antonio, Texas$257-49%
8New Orleans, Louisiana$271-46%
9Louisville, Kentucky$280-44%
10Las Vegas, Nevada$284-44%

Durham, Karolina Kalér, mangrupikeun kota AS anu paling murah pikeun cicing di hotél bintang lima, kalayan harga sapeuting rata-rata $ 152. Sanaos aya di sapuluh kota anu paling murah, Las Vegas'($ 284) harga rata-rata masih langkung ageung tibatan rata-rata AS ($ 503). 

Ngan genep kota langkung mirah tibatan rata-rata global: Durham, Arlington, Minneapolis, Greensboro, Reno sareng Milwaukee.

New York City mangrupikeun kota 21 paling mahal di Amérika kalayan harga rata-rata $ 395. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment