24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Investasi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Air Pasifik Kalér pikeun ngapungkeun jet Boeing énggal antara Amérika Serikat sareng Asia

Air Pasifik Kalér pikeun ngapungkeun jet Boeing énggal antara Amérika Serikat sareng Asia
Air Pasifik Kalér pikeun ngapungkeun jet Boeing énggal antara Amérika Serikat sareng Asia
Ditulis ku Harry Johnson

Akuisisi Boeing 757-200s mangrupikeun léngkah munggaran dina rencana bisnis Pasipik Kalér. Sateuacan ngalebetkeun jasa, pesawat bakal ngalaman cek pangropéa tingkat C lengkep ku Certified Aviation Services LLC (CAS), teguh pangropéa, perbaikan sareng perbaikan (MRO) di San Bernardino, California. Operator anu berbasis di Alaska dimaksudkeun pikeun terus ngagedéan armada nalika nyiapkeun penerbangan panumpang.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Northern Pacific Airways satuju mésér genep pesawat Boeing 757-200 kahijina.
  • Northern Pacific Airways ngarengsekeun transaksi pikeun minuhan bagian tina sarat armada awal na.
  • Pesawat Boeing 757-200 anu munggaran dina beuli ieu bakal langsung dikirim ka Northern Pacific Airways,

Minggu ayeuna, basis Anchorage Kalér Pasifik Airways, cabangna milik FLOAT Alaska LLC, milik sapuk, mésér genep pesawat anu kahijina — Boeing 757-200s. Maskapai ngalengkepan urus pikeun minuhan bagian tina sarat armada awal na. Pesawat munggaran dina beuli ieu bakal langsung dikirim.

Maskapai na dimaksudkeun pikeun nawiskeun jasa antara titik-titik di Amérika Serikat sareng Asia, ngalangkungan Anchorage, Alaska.

Akuisisi Boeing 757-200s mangrupikeun léngkah munggaran di Pasipik Kalérrencana bisnis. Sateuacan ngalebetkeun jasa, pesawat bakal ngalaman cek pangropéa tingkat C lengkep ku Certified Aviation Services LLC (CAS), teguh pangropéa, perbaikan sareng perbaikan (MRO) di San Bernardino, California. Operator anu berbasis di Alaska dimaksudkeun pikeun terus ngagedéan armada nalika nyiapkeun penerbangan panumpang.

Anu pangsaéna di kelas Boeing 757-200 didukung ku mesin kembar 36-600 Rolls-Royce RB211 anu nganggo mesin turbo pikeun beurat angkat maksimum 255,000 lbs. Pesawat tiasa ngangkut langkung 200 panumpang ka tujuan masing-masing, sareng kisaran 3,915nm / -7,250km per bahan bakar. Pesawat hiji-lorong langkung murah pikeun ngapung tibatan rorompokna anu lega awakna, nanging ngagaduhan jarak anu langkung ageung tibatan pesawat sanés anu ukuranana sami. Salami program manufakturna, langkung ti 1,049 Boeing 757-200s dikintunkeun. Pesawat na cocog pikeun penerbangan anu jauh, sareng jarak jauh, sareng ngagaduhan ruang anu cekap pikeun nampung masing-masing panumpang.

"Pasipik Kalér bangga ngenalkeun pesawat anu kuat ieu salaku pondasi armada urang, "saur Rob McKinney, Chief Executive Officer Pasipik Kalér. "The Boeing 757-200 bakal ngabantosan kami pikeun ngahemat operasional sareng efisiensi bari nawiskeun konsumén kami pangalaman perjalanan anu rewarding. "

Northern Pacific Airways (NP) ngarencanakeun nawiskeun penerbangan antara titik di Amérika Serikat sareng poin di Asia Wétan ku nyambungkeun Bandara Internasional Ted Stevens di Anchorage, Alaska.

FLOAT Alaska LLC, dipimpin ku CEO Rob McKinney, mangrupikeun perusahaan induk ti Ravn Alaska, Northern Pacific Airways, FlyCoin, sareng usaha-usaha sanés anu berbasis di Alaska. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment