24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Asosiasi News Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Investasi Rapat Berita Industri wartos Tanzania Ngabobol Warta piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna

Dewan Pariwisata Afrika Ngalakukeun Magic na di Tanzania

Kursi Déwan Pariwisata Afrika di Tanzania

Pupuhu Déwan Pariwisata Afrika Cuthbert Ncube sumping di Tanzania salami sabtu minggu pikeun tur resmi anu digawé sareng ngayakeun diskusi sareng eksekutif senior di Menteri Pariwisata sareng Dewan Pariwisata Tanzania (TTB) anu ditujukeun pikeun nguatkeun kerjasama dina pangembangan pariwisata di Tanzania sareng Afrika.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Menteri Pariwisata Tanzania nyatakeun komitmenna pikeun kerjasama sareng Dewan Pariwisata Afrika (ATB).
  • Konci pikeun pariwisata nyaéta investasi. Sawala pikeun hotél Kempinski Brand bintang 5 anu direncanakeun di taman margasatwa Tanzania Kalér di Serengeti, Tarangire, Lake Manyara, sareng Ngorongoro aya dina agenda.
  • Pupuhu Déwan Pariwisata Afrika Cuthbert Ncube pendak sareng Menteri Sumberdaya Alam jeung Pariwisata anu terhormat, Dr. Damas Ndumbaro, di kantorna di Dar es Salaam.

Menteri Sumber Daya Alam jeung Pariwisata Tanzania, Dr. Damas Ndumbaro, ngayakeun diskusi sareng Ketua ATB Mr. Cuthbert Ncube nargétkeun kerjasama babarengan dina pamasaran pariwisata Tanzania sareng kasempetan investasi wisata di panjuru dunya.

"Pariwisata parantos janten sektor ekonomi terkemuka anu nyayogikeun padamelan langsung, devisa, sareng pangakuan global, kalayan resep kana wisata satwa kalayan fokus kana wisata pantai sareng budaya anu ningkat pariwisata Tanzania dina narik segmen pasar anu beragam boh pikeun wisatawan sareng pengunjung sareng ogé pikeun kasempetan investasi, "saur Menteri. 

Éta tina kasang tukang ieu anu Déwan Pariwisata Afrika (ATB) damel caket sareng Kamentrian Pariwisata ka ngabantosan dina nyetir, ngadukung, sareng ngarobih nasib wisata. Tanzania katempona permata Afrika anu nawiskeun seueur pikeun investor sareng wisatawan.

"Kestabilan politik sareng ékonomi anu ngagaduhan peran penting dina prosés kamekaran ékonomi di Tanzania parantos narik lalu lintas anu wajar tina komunitas internasional ka nagara. The drive gairah ku Paduka Présidén Paduka Samia Suluhu Hassan, anu parantos janten duta besar wisata nomer hiji dina ngamajukeun Tanzania salaku tujuan wisata anu pangpentingna di Afrika, [ogé] nempatkeun séktor éta salaku tihang inti pikeun pertumbuhan berkelanjutan di nagara éta, "saur Dr. Damas. 

Menteri negeskeun perluna kolaborasi global anu langkung caket dina minuhan tujuan supir ékonomi utama anu bakal ngakibatkeun kamerdekaan sareng emansipasi ékonomi mayoritas Afrika.

Dina sisi diskusi utami, ATB damel sareng Dewan Pariwisata Tanzania pikeun kolaborasi sareng damel raket sareng nagara dina ngahontal kamekaran 30% GDP tina pertumbuhan wisata anu tetep.

Ncube nambihan: "Upami aya waktos pikeun Afrika naék, naék, sareng maréntahkeun tumuhna ékonomi na, teu aya waktos anu langkung saé tibatan ayeuna kalayan nekenkeun kolaborasi anu langkung ageung dina pariwisata sareng séktor anu giat sanés anu masihan jaminan pikeun langkung sustainable sareng ngajagi pertumbuhan ékonomi anu bakal nguntungkeun buana sacara umum. ”

Babarengan sareng Déwan Pariwisata Afrika, rombongan Éropa ti Bulgaria ngadatangan Colege Pariwisata Nasional Tanzania, anu parantos berperan penting dina ngalatih duta besar garis depan anu ayeuna maénkeun peran kritis dina nyetir pertumbuhan ékonomi pariwisata.

Délégasi internasional pendak di Tanzania sareng Menteri Pariwisata Tanzania (tengah), kalebet Kursi Déwan Pariwisata Afrika (katuhu).

Numutkeun ka Cuthbert Ncube, ieu kalungguhan Déwan Pariwisata Afrika. Cuthbert parantos mingpin ATB ti saprak 2019. Éta dumasarkeun di Karajaan Eswatini sareng kantor pamasaran internasional na di Hawaii, AS.

Anjeunna nyimpulkeun ku nyarios: "Ukhuwah di nagara-nagara Afrika mangrupikeun warisan anu pangsaéna anu urang tiasa hirup sareng tinggaleun. Sektor pariwisata mangrupikeun salah sahiji dorongan ékonomi konci, sahingga ningkatkeun kontribusi pariwisata pikeun produk domestik di daérah éta. Waktosna kanggo ngahijikeun deui kakuatan urang sareng ngahijikeun tekad urang. Waktosna kanggo ngalih salaku hasil anu teu hasil.

"Ayeuna waktosna nyarios sareng hiji sora.

"Hayu témbok pisahna murag sareng ngantep sasak bentang.

"Kami hiji, sareng kami Afrika."

Langkung seueur inpormasi ngeunaan ATB tiasa dipendakan di africantourismboard.com.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

Leave a Comment