24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan wartos jelema Warta Breaking Qatar tanggung jawab kasalametan News kelestarian piknik kandaraan News Kawat Wisata

Qatar Airways merangan perdagangan manusa liar

Qatar Airways merangan perdagangan manusa liar
Qatar Airways merangan perdagangan manusa liar
Ditulis ku Harry Johnson

Penilaian Illegal Wildlife Trade (IWT) dikembangkeun ku International Air Transport Association (IATA), kalayan dukungan ROUTES, salaku bagian tina sistem manajemen sareng evaluasi lingkungan IEnvA - IATA pikeun maskapai. Patuh kana Standar IWT IEnvA sareng Praktek anu Disarankeun (ESARPs) ngamungkinkeun para panandatangan maskapai ka Amérika Serikat pikeun Deklarasi Istana Margasatwa Buckingham nunjukkeun yén aranjeunna parantos ngalaksanakeun Komitmen anu aya hubunganana sareng Pernyataan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Qatar Airways, anggota pendiri United for Wildlife Transport Taskforce, nandatangan Deklarasi Istana Buckingham anu bersejarah di 2016.
  • Déklarasi Istana Buckingham ditujukeun pikeun nyandak léngkah-léngkah pikeun mareuman rute anu dieksploitasi ku para padagang perdagangan satwa ilegal, pikeun mindahkeun produkna.
  • Dina Méi 2019, Qatar Airways janten maskapai munggaran di dunya anu ngahontal sertifikasi kana Illegal Wildlife Trade (IWT) Penilaian.

Qatar Airways parantos ngalegaan partisipasi na dina USAID ROUTES (Ngirangan Kasempetan kanggo Ngalarang Spéki Endangered) Kemitraan, nguatkeun komitmenana pikeun merangan perdagangan liar satwa sareng produkna.

Pimpinan Eksekutif Grup Qatar Airways, Akbar Al Baker

Qatar Airways, anggota pendiri tina Serikat pikeun Satgas Angkutan Satwa, ditandatanganan anu bersejarah Déklarasi Istana Buckingham di 2016, ditujukeun pikeun nyandak léngkah-léngkah pikeun mareuman rute anu dieksploitasi ku para padagang perdagangan satwa ilegal, pikeun mindahkeun produkna. Teras dina Méi 2017, maskapai éta teras nandatanganan Memorandum Pangertian anu munggaran sareng ROUTES Partnership. Dina Méi 2019, Qatar Airways janten maskapai munggaran di dunya anu ngahontal sertifikasi kana Illegal Wildlife Trade (IWT) Penilaian. Sertifikasi Penilaian IWT negeskeun yén Qatar Airways ngagaduhan prosedur, palatihan staf sareng ngalaporkeun protokol di tempat anu ngajantenkeun penyelundupan produk satwa liar langkung nangtang.

Penilaian Illegal Wildlife Trade (IWT) dikembangkeun ku International Air Transport Association (IATA), kalayan dukungan ROUTES, salaku bagian tina sistem manajemen sareng evaluasi lingkungan IEnvA - IATA pikeun maskapai. Patuh kana Standar IWT IEnvA sareng Praktek anu Disarankeun (ESARPs) ngamungkinkeun para panandatangan maskapai ka Amérika Serikat pikeun Deklarasi Istana Margasatwa Buckingham nunjukkeun yén aranjeunna parantos ngalaksanakeun Komitmen anu aya hubunganana sareng Pernyataan.

Qatar Airways Chief Executive Group, His Excellency Mr. Akbar Al Baker, nyarios: "Perdagangan satwa liar sareng teu berkelanjutan ngancam keanekaragaman hayati global urang, sareng nimbulkeun résiko kaséhatan sareng kaamanan, khususna di komunitas-komunitas marginal. Kami ngalakukeun tindakan pikeun ngaganggu perdagangan terlarang ieu pikeun ngalestarikeun kaanekaragaman hayati sareng ngajagaan ékosistem anu lemes. Kami tetep komitmen sareng pamimpin industri penerbangan anu sanés pikeun nekenkeun kabijakan nol-toleransi urang kana perdagangan liar satwa sareng produkna, sareng kami ngiringan ROUTES Partnership nyarios - 'It does not Fly With Us'. Kami bakal tetep damel sareng pamangku kapentingan pikeun ningkatkeun kasadaran sareng ningkatkeun deteksi kagiatan satwa liar pikeun mayungan mahluk-mahluk anu urang peunteun. "

Mr. Crawford Allan, Pimpinan Mitra ROUTES, ngabagéakeun kapamimpinan Qatar Airways parantos nunjukkeun upaya pikeun nyegah perdagangan liar nyarios: "Ngalangkungan tindakanana dina ningkatkeun kasadaran, latihan sareng kaasup perdagangan liar di kawijakanana, Qatar Airways parantos nunjukkeun komitmenna pikeun Déklarasi Istana Buckingham sareng tujuan Mitra ROUTES. Kuring bangga ningali yén Qatar Airways neraskeun usaha ieu sareng janten bagian tina seueur perusahaan anu nyarios Éta Henteu Ngapung Kalayan Kami. ”

Pandemi COVID-19 nunjukkeun yén kajahatan satwa mangrupikeun ancaman sanés ngan ukur pikeun lingkungan sareng kaanekaragaman hayati, tapi ogé pikeun kaséhatan manusa. Sanaos perjalanan anu dibatesan, laporan ngeunaan kejang margasatwa ilegal salami sataun katukang parantos ngungkabkeun yén para padagang masih kénéh nyandak kasempetan pikeun nyelundupkeun barang kontrablikus ngalangkungan sistem transportasi udara. Qatar Airways ngakuan yén kalayan dukungan ti kerjasama USAID ROUTES, industri transportasi udara tiasa ngalih ka arah planét anu langkung héjo anu kalebet ékosistem sareng konservasi satwa, bagian penting tina ékonomi satwa anu maju kalayan sareng komunitas lokal.

Salaku panandatangan perdana dina Déklarasi Istana Buckingham dina Maret 2016 sareng anggota pendiri United for Wildlife Transport Taskforce, Qatar Airways ngagaduhan kabijakan nol-toleransi kana transportasi alam liar liar sareng produkna. Qatar Airways Cargo ngaluncurkeun bab kadua program kelestarian na WeQare: Rewild the Planet awal taun ieu, fokus kana ngangkut sato galak balik ka habitat alami, gratis. Prakarsa operator kargo pikeun ngalestarikeun satwa sareng liar deui planét saluyu sareng komitmen maskapai pikeun merangan perdagangan liar sareng perdagangan liar sato liar sahingga ngajaga lingkungan sareng planét Bumi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment