24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan pendidikan Berita Pamaréntah News Kaséhatan Hak Asasi manusa Israél Ngabobol Warta wartos piknik trending Ayeuna USA Breaking News

Masking ekstrim dina Perang Ngeunaan Tempat Makan Bahaya

Aya langkung ti hiji cara tuang sareng masker.
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Di sakola dasar di nagara bagian Washington, AS, kepala sekolah parantos ngawartoskeun ka kolot pikeun ngawartosan ka barudakna yén aranjeunna kedah nganggo masker nalika tuang siang di kantin - sadayana salami aranjeunna tuang. Kalayan kecap séjén, candak garpu, turunkeun topéng anjeun, cokot gigit, angkat masker anjeun, mamah, ngelek, balikeun deui.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Kawijakan kabupatén sakola ngeunaan masker COVID-19 nyarioskeun yén topéng henteu kedah dianggo nalika tuang.
  2. Host radio Jason Rantz nyebarkeun warta ieu pikeun perhatian masarakat ngaliwatan acara radio AM na di KTTH di Seattle.
  3. Anjeunna nampi salinan email anu dikirim ka kolot ti bapa anu prihatin anu nyatakeun yén waktos tuang siang mangrupikeun waktos anu bahaya.

Surélék ti poko Sakola Dasar Geiger Montessori di Tacoma, Washington, Mr. Neil O'Brien dikirim ka kolot pikeun ngomean éta kawijakan COVID-19 sakola. Email na nyarios sabagian: "Barudak kedah nganggo masker nalika tuang siang. Aranjeunna tiasa nurunkeunana kanggo nginum atanapi nginum, sareng angkat janten mamah, ngelek, atanapi nyarios. "

Kepala Sekolah teras ngajelaskeun dina email anu sanaos kanyataanna kantin ngagaduhan "sistem aliran udara anu hebat" sareng para siswa jarak jauh sosial, "urang kedah ngubaran waktos siang salaku waktos anu bahaya pikeun sadayana."

Numutkeun kana halaman wéb Sakola Umum Tacoma, éta Covid-19 kawijakan nyatakeun yén murid, staf, sareng pengunjung "kedah nganggo masker di jero rohangan, kecuali nalika tuang."

Sakola Publik Tacoma ngaluarkeun pernyataan anu ngajelaskeun yén interpretasi Principal O'Brien ngeunaan tungtunannana ngalangkungan tujuan. Pernyataan ieu berbunyi:

"Standar anu mimitina ditetepkeun di Geiger diadegkeun dina iman anu alus salaku interpretasi pituduh departemén kaséhatan pikeun ngagem topéng nalika 'aktip tuang.' Dina mariksa ka departemen kaséhatan, standar éta ngalangkungan tujuan aranjeunna. Kami moal ngadisiplin murid naon waé pikeun henteu nganggo topéngna antara gigit. ”

Sanés Pertama Kali pikeun Masking Ekstrim

Deui dina Oktober 2020, Gavin Newsom, Gubernur California, parantos ngintunkeun tweet ngeunaan tuang di réstoran. Saur anjeunna: "Bade tuang sareng anggota rumah tangga anjeun akhir minggu ieu? Tong hilap ngajaga topéng anjeun di antara gigit. ”

Anjeunna malah nambihan kartun ilustrasi awéwé ngora nempatkeun topéngna, nyandak tina tuangeun, sareng nyimpen deui kanggo unggal ngegel. Tweet na ngagambar Ire gancang kalayan réspon anu nyebut pernyataan Gubernur bodo.

Anu diklarifikasi ku pamaréntah yén nalika tuang di réstoran, jalma kedah nganggo masker tapi henteu nalika leres-leres tuang sareng nginum - klarifikasi salajengna: henteu aya diantara tiap gigitan.

Dina Walks Automation

Di Israél, rai parantos dikembangkeun anu disertakeun ku remote control. Éta ngamungkinkeun para dahar tuang tanpa nganggo topéng aranjeunna. Topéng tiasa dibuka ku panangan jarak jauh sacara mékanis atanapi topéng bakal réaksi sacara otomatis nalika raos alatna ngadeukeutan bubuka topéng. Kabutuhan indung tina panemuan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment