24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Jamaika Siap pikeun Rapat Penting sareng Mitra Kanada sareng Amérika Serikat

Pesen ku Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett pikeun Poé Pariwisata Dunya 2019
Menteri Pariwisata Jamaika sareng Keuangan & Pangaruh Cushioning JHTA tina COVID-19 ka Pagawé Pariwisata
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, babarengan sareng pajabat wisata senior sanésna, bakal ilubiung dina sababaraha rapat di dua pasar sumber panggedéna di pulau éta, Amérika Serikat sareng Kanada, dimimitian énjing, dina upaya ningkatkeun pendatang ka tujuan ogé ngadorong investasi salajengna dina sektor pariwisata.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pulo Jamaika ngupayakeun nyanghareupan tantangan ragrag perjalanan kusabab gelombang katilu COVID-19.
  2. CDC ogé nembé ngagolongkeun nagara salaku Level 4 kusabab tingkat coronavirus anu luhur pisan.
  3. Rapat ieu parantos direncanakeun pikeun nguatan mitra pariwisata ngarah bakal terus masarkeun tujuan.

Bartlett nyatet yén perjalanan éta kritis, sabab data anu ditampi ku Kamentrian nunjukkeun yén paménta perjalanan ka Jamaika parantos murag dina 7 dinten ka pengker. Anjeunna yakin yén "ieu mangrupikeun hasil tina tantangan anu ditimbulkeun ku gelombang katilu COVID-19 anu mangaruhan pulau, ogé, Pusat Pusat Kontrol dan Pencegahan Penyakit (CDC) Klasifikasi Tingkat 4 panganyarna, dipasihkeun ka Jamaica kusabab ngagaduhan tingkat COVID-19 anu luhur pisan. "

"Jamaika tetep tujuan anu aman sareng kami hoyong mastikeun yén pariwisata kami ngeunaan ieu. Faktor konci nyaéta Koridor Ketahanan Pariwisata urang, anu tingkat inféksi na kirang tina 1%. Produk kami tetep kuat sareng memang luhur pikiran, sanaos tantangan. Maka kami bakal terus ngajalankeun pangaturan pamasaran pikeun ngirangan kamungkinan aya ragragna, "saur Bartlett.

Serangkaian rapat parantos direncanakeun pikeun ngiringan mitra pariwisata, média sareng pamangku kapentingan sanés di Amérika Serikat sareng Kanada, pikeun ngayakinkeun sareng nguatkeun kayakinan kana proyék investasi anu teras-terasan sareng pamasaran tujuan. 

Menteri, anu ninggalkeun pulau ayeuna, babarengan sareng Diréktur Pariwisata, Donovan White; Pupuhu Déwan Pariwisata Jamaika, John Lynch, ogé Strategist Senior di Kamentrian Pariwisata, Delano Seiveright, bakal pendak sareng investor pariwisata utama. 

Nalika di Amérika Serikat, tim pajabat pariwisata ogé dijadwalkeun pendak sareng eksekutif ti American Airlines sareng Southwest Airlines. Aranjeunna ogé bakal pendak sareng pejabat ti jalur pelayaran utama sapertos Royal Caribbean sareng Karnaval ogé éksékutip ti Expedia, Inc., agénsi perjalanan online panggedéna di dunya, perusahaan perjalanan anu katilu di Amérika Serikat, sareng perjalanan kaopat panggedéna parusahaan di dunya.

Rapat anu sanés di Kanada bakalan fokus kana pamasaran sareng bakalan sadayana mitra konci kalebet maskapai penerbangan, sapertos Air Canada, WestJet, Sunwing, Transat sareng Swoop. Kitu ogé, aranjeunna bakal pendak sareng operator wisata, investor pariwisata, média perdagangan sareng mainstream sareng pamangku kapentingan Diaspora.

"Kami hoyong mastikeun mitra kami, sareng para pengunjung yén kami ngalakukeun sagala anu kami mampu pikeun mastikeun yén datangna ka Pulo Jawa memang bakal aman. Protokol kami siap pikeun mastikeun yén anjeun bakal tiasa ngadatangan tempat wisata kami sareng gaduh pangalaman Jamaika anu otentik, tapi ku cara anu aman sareng lancar, "saurna.

"Kami parantos ningkatkeun upaya pikeun mastikeun yén pagawé pariwisata kami parantos divaksinasi sareng parantos ningali seueur kasuksésan tina prakarsa ieu. Ku sabab kitu, anjeun tiasa yakin yén datang aya dina lingkungan anu aman. Nyatana standar kaamanan sareng protokol kami dirayakeun di saluruh dunya sareng janten konci pikeun kami tiasa ngabagéakeun langkung ti 1 juta pangunjung saprak urang muka deui wates kami, "saur Bartlett.

Menteri Bartlett sareng anggota tim anu sanés ditetepkeun pikeun uih deui Jamaica on Oktober 3, 2021.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment