24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Industri silaturahmi wartos jelema Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata Trinidad sareng Tobago Breaking News

Wisata Trinidad Energizing sareng New Man in Charge

CEO Pariwisata Trinidad Anyar
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Pariwisata Trinidad Limited (TTL) nembé ngumumkeun pengangkatan Kapala Eksekutif anyar pikeun organisasi éta. Kurtis Rudd parantos ditunjuk salaku lalaki anyar anu tanggung jawab, mimiti 2 dinten kamari tanggal 20 Séptémber 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Ieu mangrupikeun salah sahiji période paling hese dina sajarah perjalanan sareng pariwisata Trinidad, sareng kapamimpinan anyar diperyogikeun pikeun ngahijikeun sektor.
  2. Kalayan gairah seumur hirupna pikeun ngawangun mérek sareng cinta anu teu kaampeuh pikeun nagara, Kurtis Rudd sacara konsistén milari jasa pikeun bumi kalahiran na.
  3. Rudd nyatakeun yén anjeunna reueus ditanggung ku tanggung jawab ngamajukeun aset pariwisata pulau.

Kurtis Rudd nyandak langkung ti 25 taun pangalaman manajemén senior sapanjang sareng pamasaran éksténsif, komunikasi strategis, sareng kaparigelan manajemén anu bakal ngabantosan Wisata Trinidad sabab énergi deui ékonomi pariwisata pulau. Ieu mangrupikeun salah sahiji période paling hese dina sajarah perjalanan sareng pariwisata Trinidad, sareng kapamimpinan anyar diperyogikeun pikeun ngahijikeun sektor sareng ngahartikeun jalan anu jelas pikeun restart aman tina perjalanan internasional.

Kalayan gairah seumur hirupna pikeun ngawangun mérek sareng cinta anu teu kaampeuh pikeun nagara, Kurtis Rudd sacara konsistén milari jasa pikeun bumi kalahiran na. Anjeunna parantos nyekel sababaraha jabatan manajerial senior sareng perusahaan konsumén terkemuka lokal sareng Karibia kalebet Shell Caribbean, Prestige Holdings Limited, Courts Trinidad Limited, sareng Guardian Life.

Dina nampi janjian éta, Kurtis Rudd nyarios: "Kuring bangga ngiringan rupa-rupa sareng berbakat Tim Pariwisata Trinidad ditanggung ku tanggung jawab ngamajukeun aset wisata unik tur luar biasa di Pulo Jawa urang ka sakumna dunya. Kami dina waktos anu kritis dina pamekaran industri pariwisata Trinidad, sareng urang peryogi kolaborasi strategis swasta sareng sektor publik kanggo ngamangpaatkeun kasempetan pasar payun sareng ngalih tina pandemi ieu. Abdi resep ngagaduhan kasempetan pikeun damel sareng Déwan Direksi, dipimpin ku Cliff Hamilton. Kami untung gaduh batur anu haliber sareng pangalaman pariwisata global pikeun mingpin organisasi. "

Mr. Rudd nyimpulkeun, "Ieu leres-leres tugas impian kuring, sareng kuring ngarepkeun damel sareng Menteri Pariwisata, Budaya, Seni sareng sadaya pemangku kepentingan dina ngawangun sareng nyetir agenda sektor pariwisata pikeun ngahontal kelestarian jangka panjang sareng pertumbuhan inklusif . "

Lulusan Fatima College, Kurtis Rudd nyepeng Master of Business Administration (MBA), General Management ti Henley Management College, UK, sareng dosen senior di UWI-ROYTEC. Nikah salami 25 taun, Kurtis Rudd parantos nyulik karir bisnis gancang sareng kahirupan kulawarga sareng percaya pisan dina nyaimbangkeun kahirupan pribadi sareng karir profesional.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment

1 Comment

  • Anjeun kedah nunjukkeun salinan anu dicitak atanapi éléktronik ka maskapai pikeun naek kapal penerbangan anjeun. Puncakna nyaéta daya tarik wisatawan anu rada romantis ka warga satempat di sababaraha tujuan Karibia.