24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Asosiasi News Awards Megatkeun Berita Perjalanan Guam Breaking News wawancara wartos Pengumuman Pers piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News

Pendakan Mary Rhodes, Pahlawan Pariwisata anyar ti Guam, AS

Rhodes

Aula Pahlawan Pariwisata Internasional kabuka ku nominasi ngan ukur pikeun mikawanoh jalma-jalma anu nunjukkeun kapamimpinan, inovasi, sareng tindakan anu luar biasa. Pahlawan Pariwisata ngaléngkah.
Kiwari pahlawan pariwisata munggaran ti Guam resmi dikenalkeun. Dangukeun diskusi antara Pahlawan Mary Rhodes, sareng Pupuhu WTN Juergen Steinmetz.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Mary Rhodes nyaéta ti Guam, hérs Téritori AS 7 jam ti Hawaii, atanapi 90 menit ti Tasikmalaya. Guam dimana Amérika ngamimitian dinten na.

Mary Rhodes nyarios:
"Sacara global, pasar pariwisata parantos kapangaruhan sacara universal ku akibat tina pandemi. Salaku pamimpin di industri, urang kedah nyaimbangkeun kasalametan sareng kaséhatan masarakat sareng ékonomi sakaligus ngabina inisiatif anu lestari, tahan banting sareng kalapa di daérah urang. ”

"Inisiatif wisata unggulan kalayan kakuatan sareng katangkasan mangrupikeun ciri penting dina ngatur masalah, tantangan sareng kasempetan anu langsung sareng henteu langsung mangaruhan tujuan urang, pasar sumber konci sareng industri."

Juergen Steinmetz, pupuhu Jaringan Pariwisata Dunya nyarios:
"Kuring resep pisan ningali Mary ngiringan aula pahlawan pariwisata urang. Pamingpin anu leres, anu ngabantosan pisan pikeun ngajaga tatangga urang di Pasipik aman. Dina waktos anu sasarengan anjeunna tiasa ngajantenkeun Guam relevan salaku tujuan perjalanan sareng wisata. Pantes pisan! "

Salila 2020 sareng 2021, Ny Rhodes parantos mingpin sababaraha prakarsa nalika pandemi pikeun mastikeun kasihatan sareng kasalametan karyawan industri, warga masarakat, sareng personil militér di Guam nalika janten penghubung pikeun industri pariwisata sareng lokal sareng féderal pamaréntah ngawaskeun, koordinasi sareng mingpin program sareng kagiatan ieu:

Anjeunna ngayakeun lokakarya pandemi dina Januari 2020 pikeun industri pariwisata sareng mitra pamaréntah lokal sareng féderal ngeunaan perencanaan darurat, protokol kaséhatan sareng kaamanan, latihan tabletops, sareng latihan pandemi.

Ibu Rhodes ogé damel raket sareng Dinas Kaséhatan Umum sareng Jasa Sosial dina nyerat pedoman kaséhatan masarakat pikeun protokol kaséhatan sareng kaamanan Covid-19 pikeun industri pariwisata;

Anjeunna ngajabat di pusat operasi darurat sareng Kaamanan Nasional Guam sareng Pangasihan Kaséhatan Umum sareng Jasa Sosial salami 15 taun ka pengker (langkung penting dina mangsa pandemi Covid-19 di 2020 sareng 2021) kanggo ngagambarkeun sektor swasta sareng ngajabat salaku anggota RAC sareng mingpin dua kelompok ESF pikeun perawatan massal sareng tempat panyumputan sareng tempat.

Ibu Rhodes nyayogikeun bantosan nalika pandemi pikeun panumpang anu sumping pikeun panginepan sareng transportasi;

Anjeunna ngajantenkeun kontrak vendor perdana pikeun karantina, panginepan, sareng jasa pikeun USS Roosevelt ti bulan Maret dugi ka Juli 2020, anu meryogikeun manajemén jasa sareng hotél 12 anggota dina GHRA pikeun miara sareng ngajagi langkung ti 5,000 anggota awak sareng awéwé babarengan sareng pamaréntah féderal sareng militér.

Ibu Rhodes mangrupikeun pangurus kontrak ngajual perdana sareng Departemen Pertahanan;

Anjeunna mingpin sababaraha klinik vaksinasi sareng situs uji coba di tempat padamel pikeun padamel swasta pikeun mastikeun vaksinasi Guam ngahontal kekebalan kawanan 80 persén atanapi langkung. Salaku Présidén GHRA, Ny Rhodes damel caket sareng Departemen Kaséhatan Umum & Jasa Sosial pikeun ngamankeun vaksin sareng tés pikeun padamel industri pariwisata.

Ibu Rhodes ogé kalungguhan dina koordinasi jasa sareng klinik sareng rumah sakit pikeun ngatur program di situs dunungan;

Ibu Rhodes ngabantosan dibuka deui industri pariwisata sareng Biro Pengunjung Guam dina tilu proyék konci:

(1) karyawan industri vaksinasi pikeun mastikeun usaha gaduh tingkat vaksinasi anu luhur,

(2) ngamajukeun program WTTC Safe Travels sareng ngadorong usaha pikeun ngadaptar kredensial pikeun ngamajukeun Guam salaku tujuan anu aman, sareng

(3) ngamajukeun sareng ngembangkeun program vaksin sareng pakansi pikeun tilas patukang tonggong Amérika sareng perorangan ti pasar sumber konci anu henteu ngagaduhan aksés kana vaksin Covid-19 sareng badé angkat ka Guam kanggo divaksinasi.

Ieu bakal peryogi cicing jangka pondok atanapi jangka panjang gumantung kana anu mana tina tilu vaksin anu aranjeunna pilih pikeun dikaluarkeun: Jansen & Johnson, Moderna, atanapi Pfizer. Sadayana ngagaduhan protokol anu ketat salaku bagian tina program;

Ibu Rhodes sareng GHRA mingpin sababaraha latihan sareng bengkel sareng Administrasi Usaha Leutik (SBA) sareng Pusat Pangembangan Usaha Leutik pikeun ngadidik swasta ngeunaan program féderal anu béda anu nguntungkeun usaha nalika pandemi.

Otomatis Ngiringan
pahlawan.lancaran

Salaku conto, PPP, EIDL, sareng Rumah Makan Revitalisasi Dana anu ngasilkeun jutaan dolar dina bantuan féderal ngalangkungan hibah sareng pinjaman.

Anjeunna ngembangkeun sababaraha pelatihan sareng kasempetan teureuh komunitas kalebet Forum Ékonomi, seminar, sareng lokakarya pikeun ngiringan dunungan dina sababaraha masalah anu aya hubunganana sareng Covid-19 kalebet bantuan pangangguran pandemi, dana féderal, vaksin di tempat damel, buktina vaksinasi, protokol kaséhatan sareng kaamanan , jsb.

Usaha Ibu Rhodes sareng GHRA dilakukeun dina kolaborasi sareng Society for Human Resource Management sareng sababaraha LSM. Éta kalebet kamar padagang anu béda-béda di Guam.

Ibu Rhodes ngajabat kana sababaraha kelompok kerja sareng komite piwuruk handapeun Gubernur Guam, Otoritas Pangembangan Ékonomi Guam, Biro Pengunjung Guam, sareng Departemen Tenaga Kerja Guam anu ngagambarkeun salah sahiji sababaraha organisasi pikeun pamulihan ékonomi, bantuan pangangguran masarakat, hibah pikeun usaha alit , palatihan, sareng bengkel

[email dijaga]http://www.ghra.org

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

1 Comment

  • Pandemi pikeun mastikeun kasihatan sareng kasalametan karyawan industri, warga masarakat, sareng personil militér di Guam nalika janten penghubung pikeun industri pariwisata kalayan pamaréntah lokal sareng féderal anu ngawas, koordinasi sareng mingpin program sareng kagiatan ieu. Abdi resep pisan kana tulisan ieu. Éta mangrupikeun tulisan anu lengkep. Hatur nuhun kanggo ieu.