24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan Hak Asasi manusa wawancara Investasi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan teknologi piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News

CEO Moderna: pandemi COVID-19 bakal réngsé dina pertengahan 2022

CEO Moderna: pandemi COVID-19 bakal réngsé dina pertengahan 2022
Chief Executive Officer of Moderna, Inc., Stephane Bancel
Ditulis ku Harry Johnson

Upami anjeun ningali ékspansi kapasitas produksi pikeun industri sacara lega salami genep bulan ka pengker, cukup dosis kedah sayogi dina pertengahan taun payun supados sadayana di Bumi ieu tiasa divaksinasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Numutkeun ka Stephane Bancel, kaayaan COVID-19 antukna bakal mirip sareng anu flu.
  • Vaksin COVID-19 Moderna disatujuan di sakitar 100 nagara, bari ogé mangrupikeun salah sahiji tina tilu obat anu dianggo dina kampanye imunisasi di Amérika Serikat.
  • Bakal aya jabs sayogi bahkan kanggo murangkalih geuwat ogé dosis panguat pikeun anu meryogikeunana.

Chief Executive Officer of Moderna, Inc., perusahaan farmasi sareng biotéhnologi Amérika anu dumuk di Cambridge, Massachusetts, Stephane Bancel, nyarankeun yén kaayaan COVID-19 antukna bakal mirip sareng anu flu, sareng kanaékan produksi vaksin tiasa ningali pandemi coronavirus tungtungna réngsé dina pertengahan 2022.

"Upami anjeun ningali ékspansi kapasitas produksi produksi di industri salami genep bulan ka pengker, cukup dosis kedah sayogi dina pertengahan taun payun supados sadayana di Bumi ieu tiasa divaksinasi," saur Bancel dina wawancara.

Numutkeun ka CEO raksasa pharma AS, bakal aya jabs anu sayogi bahkan kanggo murangkalih gancang ogé dosis panguat pikeun anu meryogikeunana.

"Jalma anu henteu divaksinasi bakal ngimunisasi diri sacara alami kusabab varian Delta menular," saur pimpinan eksekutif.

Nalika ditanya iraha umat manusa bakal tiasa kaluar tina pandemi, anu parantos ningali langkung ti 219 juta jalma katépaan sareng langkung ti 4.5 juta maot, sareng balik deui ka kahirupan normal, Bancel ngawaler: "Ti dinten ayeuna, dina sataun, kuring nganggap."

ModernVaksin dua dosis COVID-19 disatujuan di sakitar 100 nagara, bari ogé mangrupikeun salah sahiji tina tilu obat anu dianggo dina kampanye imunisasi di Amérika Serikat. Jab ngagungkeun tingkat épikasi tinggi 93% genep bulan saatos administrasi shot kadua, bieu ngirangan tina 94.5% dilaporkeun salami fase-tilu percobaan klinis na.

Nanging, Bancel keukeuh yén anu divaksinasi bakal "teu diragukeun" peryogi panyegerkeun dina sababaraha waktos pikeun tetep dijaga tina virus. Cenah anjeunna ngarepkeun jalma ngora pikeun némbak panguat tilu taun sakali sareng langkung sepuh - sataun sakali.

ModernBooster ngandung satengah dosis bahan aktif dibandingkeun sareng suntikan aslina, anu nyayogikeun perusahaan kasempetan salajengna pikeun ningkatkeun produksi, cenah.

"Volume vaksin mangrupikeun faktor pangwatesan pangageungna. Kalayan satengah dosis, urang bakal gaduh tilu milyar dosis sayogi sadunya pikeun taun payun tibatan ngan ukur dua milyar, " Modern CEO ngajelaskeun.

Moderna mangrupikeun genep produsen vaksin anu ngagaduhan Amnésti Internasional dituduh pikeun ngabiayaan "krisis hak asasi manusia anu teu pernah aya saurna" ku nolak nyandak bagian tina inisiatif pikeun naekeun suplai vaksin global sareng langkung milih damel babarengan sareng nagara-nagara beunghar.

Numutkeun laporan Amnesty International, perusahaan Amérika Serikat sareng anu resep sareng Pfizer-BioNTech, Johnson & Johnson, AstraZeneca sareng Novavax disalahkeun kanyataan yén kaluar tina 5.76 milyar dosis anu dikaluarkeun sadunya, ngan 0.3% parantos lebet ka nagara-nagara berpenghasilan rendah .

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment