24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Warta Breaking Afrika Kidul piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Johannesburg ka Cape Town hiber dina South Africa Airways ayeuna

Johannesburg ka Cape Town hiber dina South Africa Airways ayeuna
Johannesburg ka Cape Town hiber dina South Africa Airways ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Balikna SAA bakal nyayogikeun langkung kasaimbangan pasar dina hal harga tikét. Kusabab pamawa operator angkat teras kaluar tina usaha nyalametkeun aya kapasitas lokal anu kirang sareng éta hartosna tikét parantos langkung mahal. SAA balik ka langit bakal hartosna harga langkung kalapa sareng bakal langkung seueur urang Afrika Kidul ngapung.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Saatos sababaraha sasih olahan, South Africa Airways neraskeun jasa Afrika domestik sareng daérah.
  • Hiber dijadwalkeun munggaran ti Afrika Kidul Airways angkat ti Johannesburg ka Cape Town tanggal 23 Séptémber.
  • Penerbangan ogé badé dimimitian ka lima ibukota Afrika - Accra, Kinshasa, Harare, Lusaka sareng Maputo.

Saatos sababaraha bulan persiapan saatos kaluar tina nyalametkeun bisnis, South Africa Airways (SAA) neraskeun jasa Afrika domestik sareng régional. Anu ngangkut heula
hiber dijadwalkeun nyaéta mimiti angkat-énjing ti OR Tambo Internasional di Johannesburg ka cape Town Internasional dina tanggal 23 Séptémber sareng mangrupikeun salah sahiji tina tilu penerbangan balik per dinten antara dua kota. Penerbangan ogé badé dimimitian ka lima ibukota Afrika - Accra, Kinshasa, Harare, Lusaka, sareng Maputo.

CEO SAA samentawis Thomas Kgokolo nyarios, "Minggu ieu mangrupikeun hal anu reueus sareng penting pikeun SAA sareng padamelna ogé sadayana warga Afrika Kidul. Perjalanan urang balik ka langit henteu gampang sareng kuring masihan upeti ka tenaga kerja kami anu berdedikasi dina sagala bidang bisnis anu sadayana ngagaduhan sareng nempatkeun jam-jam payun payun dinten ieu. Jalma-jalma dina sagala rupi bisnis hoyong anu sanés ngan ukur SAA pikeun suksés sareng urang ngawangun maskapai anyar dumasar kana kaamanan sareng palanggan anu conto. "

Kgokolo nyarios bari Kidul Afrika Airways ngagaduhan cita-cita ageung éta étos anu ngaleungitkeun bakal janten salah sahiji manajemén fiskal anu jawab sareng bijaksana sareng komitmen pikeun transparansi. "Kami ngamimitian deui bisnis ieu ku visi anyar anu reueus kana mérek sareng anu parantos diterapkeun kana unggal anggota staf. Urutan bisnis urang anu munggaran nyaéta ngalayanan urang
rute ngamimitian sacara épisién sareng nguntungkeun teras ngarepkeun ngembangna jaringan sareng ngembang armada kami, sadayana gumantung kana paménta sareng kaayaan pasar. "

Pupuhu Déwan SAA John Lamola nyarios, "Balikna SAA bakal nyayogikeun langkung kasaimbangan pasar dina hal harga tikét. Kusabab pamawa operator angkat teras kaluar tina usaha nyalametkeun aya kapasitas lokal anu kirang sareng éta hartosna tikét parantos langkung mahal. Balik kami ka langit bakal hartosna harga langkung kalapa sareng bakal langkung seueur urang Afrika Kidul ngapung. "

Lamola nyarios SAABalikna ka langit ogé mangrupikeun pangabisa ékonomi anu utami, khususna sareng fokus anu kuat kana penerbangan kargo. "Ékonomi kumisan, aya ogé faktor kareueus. Ningali warna buntut SAA dina tarmac internasional henteu ngan ukur positip pikeun Afrika Kidul tapi sesa buana. ”

SAAEksekutif saheulaanan: Komérsial Simon Newton Smith nyarios, "Kami ku sababaraha cara, kiasan pikeun nagara; éta henteu teras ngagaduhan sajarah anu paling gampang, tapi tahan banting, masarakatna leres-leres reueus sareng éta nagara anu henteu pernah diremehkeun. Tugas urang nyaéta nunjukkeun ka dunya yén Afrika Kidul rebounding sareng ngamimitian perjalanan ka pamulihan anu lengkep sareng langkung saé. Kami ngamimitian deui sacara rendah haté tapi ambisi ageung. "

Kapala Pilot SAA, Mpho Mamashela, nyatakeun, "Sadayana urang anu bakal aya di payun pesawat dina minggu sareng bulan anu bakal datang ngartos pisan visi SAA anu anyar sareng kami bangga janten bagian tina jaman anyar ieu. Kami nekad pikeun leres-leres sampurna sareng ngajantenkeun warga Afrika Kidul bangga. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment