Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pegat Kazakhstan wartos jelema Warta Breaking Qatar Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Doha ka Almaty penerbangan dina Qatar Airways ayeuna

Doha ka Almaty penerbangan dina Qatar Airways ayeuna
Doha ka Almaty penerbangan dina Qatar Airways ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Kazakhstan mangrupikeun surga petualang, kalayan bentang anu bénten-bénten ti gunung-gunung salju dugi ka gurun anu lega, gunung-gunung cadas, leuweung konifer, sareng délta walungan anu henteu keuna. Datang ogé tiasa mikat landmark bersejarah kalebet menara konéng caang tina Katedral Zenkov anu kawéntar di Almaty.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Palayanan anyar nguatkeun hubungan haneut antara Nagara Qatar sareng Républik Kazakhstan.
  • Jasa anyar bakal ngaktipkeun panumpang ngalayang ka sareng ti Almaty ngaraosan konektipitas mulus ka langkung ti 140 tujuan.
  • Operator nasional Nagara Qatar terus ngawangun jaringanna, anu ayeuna nangtung di langkung ti 140 tujuan.

Qatar Airways resep ngumumkeun yén éta bakal ngaluncurkeun jasa panumpang anu dijadwalkeun ka Almaty, Kazakhstan mimitian ti 19 Nopémber 2021. Layanan anyar ieu bakal dioperasikeun ku pesawat Airbus A320, anu ngagaduhan 12 korsi di Kelas Bisnis sareng 132 korsi di Kelas Ékonomi.

Jasa ieu bakal nyandak panumpang ngalayang ka sareng ti Almaty, Kazakhstan pikeun ngarasakeun konéktipitas anu lancar ka langkung ti 140 tujuan, ngalangkungan Bandara Internasional sadunya, Bandara Internasional Hamad di Doha, Nagara Qatar.

Qatar Airways Pimpinan Eksekutif Grup, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker, nyarios: "Kami bangga nyandak jasa pemenang penghargaan ka Kazakhstan, nambihan tujuan unik ieu kana jaringan anu tumuh. Jasa anyar ieu nguatkeun hubungan haneut antara Nagara Qatar sareng Républik Kazakhstan, sareng negeskeun komitmen urang pikeun ngembangkeun deui perdagangan sareng pariwisata antara dua nagara hébat urang. "

Kazakhstan nyaéta pembangkit listrik di daérah Asia Tengah. Ieu mangrupikeun surga petualang, kalayan bentang anu bénten-bénten ti gunung anu ditutup salju dugi ka gurun anu lega, jurang pegunungan, leuweung konifer, sareng délta walungan anu henteu keuna. Datang ogé tiasa mikat landmark bersejarah kalebet menara konéng caang tina Katedral Zenkov anu kawéntar di Almaty.

Jadwal hiber ka Almaty ti 19 Nopémber 2021:

Jumaah sareng Senén (sadaya waktos lokal)

Doha (DOH) ka Almaty (ALA) QR 391 mangkat: 01:15 dugi: 08:35

Almaty (ALA) ka Doha (DOH) QR 392 angkat: 21:40 dugi: 23:55

Operator nasional Nagara Qatar terus ngawangun jaringanna, anu ayeuna nangtung di langkung ti 140 tujuan. Qatar Airways ogé ngagaduhan kawijakan booking fléksibel anu nawiskeun parobahan henteu terbatas dina tanggal perjalanan sareng tujuan, sareng pengembalian dana gratis kanggo sadaya tikét anu dikaluarkeun pikeun perjalanan réngsé ku 31 Méi 2022.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment