24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Karibia Cruising kuliner kabudayaan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos jelema resorts tanggung jawab Balanja piknik News Kawat Wisata USA Breaking News

Hispanik nyéépkeun $ 113.9 milyar dina perjalanan domestik di 2019

Hispanik nyéépkeun $ 113.9 milyar dina perjalanan domestik di 2019
Hispanik nyéépkeun $ 113.9 milyar dina perjalanan domestik di 2019
Ditulis ku Harry Johnson

Tilu tujuan domestik anu luhur pikeun Hispanik wisatawan anu sapeuting nyaéta California (21%), Texas (15%) sareng Florida (14%). Ieu aya hubunganana sareng tilu nagara bagian anu ngagaduhan jumlah penduduk Hispanik anu pangluhurna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kaseueuran wisatawan Hispanik (85%) parantos nganjang ka nagara / wilayah warisan kulawargana, sareng 15% mulih langkung ti sakali sataun sareng 22% balik taunan.
  • Lima puluh tujuh persén sapuk aranjeunna langkung sering nganjang ka tujuan anu nganut budaya Hispanik sareng ngagungkeun bisnis Hispanik sareng kontribusina budaya.
  • Tilu tujuan domestik anu luhur pikeun Hispanik wisatawan anu sapeuting nyaéta California (21%), Texas (15%) sareng Florida (14%).

Panilitian anyar anu ngaidentipikasi kabutuhan, kaprihatinan sareng paripolah wisatawan Hispanik di Amérika Serikat dileupaskeun dinten ayeuna.

Laporan "Vistas Latinas: Studi Tengara dina Wisatawan Amérika Serikat Turunan Hispanik", anu namina hartosna Latin sudut pandang, mangrupikeun panilitian perjalanan anu munggaran pikeun anu nalungtik paripolah, pendapat sareng perasaan palancong ti grup demografi paling gancang di Amérika Serikat.

Vistas Latinas ogé mangrupikeun studi anu munggaran pikeun nganilai kakuatan belanja wisatawan Hispanik AS, mendakan aranjeunna nyéépkeun $ 113.9 milyar dina perjalanan luang domestik di 2019 sareng nyatakeun 13% sadaya perjalanan luang domestik taun éta. 

Wisatawan Hispanik & Perwakilan

Populasi Hispanik Amérika mangrupikeun pot lebur budaya anu euyeub, janten penting pikeun dicatet yén ahli perjalanan parantos ngagunakeun pendekatan inovatif pikeun nempatkeun survey pikeun ngeunteung sebaran penduduk Latino di Amérika Sarikat, sareng sapertos kitu nyayogikeun wawasan anu tiasa dipilampah dumasarkeun dimana tempat cicingna Hispanik sareng dimana perjalananana tiasa nyandak aranjeunna. 

Tina anu disurvei pikeun Vistas Latinas - seuseueurna nyarios yén aranjeunna lahir di Amérika Sarikat (83%) sareng seuseueurna nunjukkeun kolotna ogé lahir di AS Satengah réspondén nunjukkeun kulawargana asalna ti Méksiko, sedengkeun saparapat réspondén anu disurvei nyarios yén aranjeunna tina Karibia warisan (Puerto Rican, Dominika atanapi Kuba). 

papanggihan konci ngawengku:

  • Seueur-seueurna - 80% wisatawan Hispanik - resep ngaidentifikasi salaku Hispanik, sedengkeun 25% resep Latino / Latina sareng 3% resep istilah Latinx (réspondén tiasa milih langkung ti hiji istilah anu dipikaresep). 
  • Lima puluh tujuh persén sapuk aranjeunna langkung sering nganjang ka tujuan anu nganut budaya Hispanik sareng ngagungkeun bisnis Hispanik sareng kontribusina budaya.
  • Lima puluh dua persén responden nyarios yén aranjeunna langkung sering nganjang ka tujuan upami aranjeunna ningali Répréséntasi Hispanik dina pariwara sareng / atanapi bahan pamasaran tujuan.
  • Wisatawan Hispanik kalolobaanna nganggo sagala jinis média dina basa Inggris.
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment