24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Breaking Australia Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cruising News Kaséhatan Industri silaturahmi Warta Méwah wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

P&O Cruises Australia manjangan jeda dina Sydney sareng Brisbane

P&O Cruises Australia manjangan jeda dina Sydney sareng Brisbane
P&O Cruises Australia manjangan jeda dina Sydney sareng Brisbane
Ditulis ku Harry Johnson

Pamaréntah parantos jelas pisan yén ambang vaksinasi mangrupikeun konci pikeun ngeureunkeun lockdowns, watesan wates sareng, pamustunganana, muka deui Australia. Sareng bagian tina balik ka masarakat normal nyaéta mastikeun yén langkung ti sajuta urang Australi anu milih liburan pelayaran unggal taun gaduh kasempetan deui.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Jeda sukarela bakal dilarapkeun ka pelayaran anu dijadwalkeun angkat ti Brisbane sareng Sydney.
  • P&O Cruises Australia ogé negeskeun yén éta ngabolaykeun usum panas na di Melbourne, anu teu tiasa dikintunkeun deui.
  • P&O Cruises ngarepkeun dinten nalika éta tiasa nampi sémah pelayaran na deui dina kapal.

P&O Cruises Australia dinten ayeuna ngalegaan jeda dina operasi pikeun pelayaran angkat ti Sydney sareng Brisbane ku sasasih langkung dugi ka pertengahan Januari taun payun kanggo masihan tamu kapercayaan anu langkung ageung dina ngarencanakeun liburan Natal sareng Taun Anyar na kusabab kateupastian ngeunaan balikna pelayaran.

Jeda sukarela bakal dilarapkeun ka pelayaran anu dijadwalkeun angkat ti 18 Désémber 2021 dugi ka 14 Januari 2022 (kanggo Brisbane) sareng 18 Januari 2022 (kanggo Sydney).

P&O Kapal Pesiar Australia ogé negeskeun éta ngabatalkeun usum usum panas Melbourne, anu henteu tiasa dilakukeun pikeun nganteurkeun kusabab penyuluhan panganyarna.

"Kami sadar yén ieu nguciwakeun pikeun tamu kami anu ngarep-ngarep pelayaran sareng réréncangan sareng kulawarga salami Natal sareng Taun Anyar, tapi, kami hoyong ngumumkeun pengumuman ieu sedini mungkin pikeun mastikeun yén aranjeunna tiasa ngarencanakeun kalayan pasti dina période liburan," P&O Kapal Pesiar Présidén Australia Sture Myrmell nyarios.

"Abdi hoyong hatur nuhun sakali deui ka tamu kami pikeun kasatiaan sareng dukungan aranjeunna. Kami ngarepkeun dinten nalika urang tiasa ngabagéakeun tamu dina kapal pikeun ngarayakeun acara khusus ieu dina kalénder liburan. "

P&O Kapal Pesiar Australia nembé ngumumkeun maksadna pikeun neraskeun deui operasi domestik sareng pelayaran pikeun tamu sareng awak anu divaksinasi.

"Pamaréntah parantos jelas pisan yén ambang vaksinasi mangrupikeun konci pikeun ngeureunkeun lockdowns, watesan wates sareng, pamustunganana, muka deui Australia. Sareng bagian tina balik ka masarakat normal nyaéta mastikeun yén langkung ti sajuta urang Australi anu milih liburan pelayaran unggal taun gaduh kasempetan pikeun ngalakukeunana deui, "saur Mr Myrmell.

"Hanjakalna, kami henteu acan jelas ngeunaan sarat ti pamaréntah sareng aparat kaséhatan publik pikeun balikna tahapan pelayaran domestik tapi kami tetep ngarepkeun paguneman ieu bakal ngiringan ayeuna aya moméntum anu nyata ngeunaan kabuka masarakat deui."

Sémah anu pemesananana kapangaruhan bakal aya bewara ngeunaan jeda sareng pilihan anu sayogi langsung atanapi ngalangkungan agén perjalanan anu ditunjuk.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment