24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaica Breaking News wartos Ngawangun deui piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata

Southwest Airlines Nyarioskeun Operasi hiber Jamaika dina Ngalereskeun

Southwest Airlines ngaluncurkeun hiber Hawaii anu anyar ti Las Vegas, Los Angeles, sareng Phoenix
Southwest Airlines ngaluncurkeun hiber Hawaii anu anyar ti Las Vegas, Los Angeles, sareng Phoenix
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Eksekutif Southwest Airlines dinten Rebo, Séptémber 22, 2021, di markas Dallas, Texas, na, nyarioskeun Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, yén operasi hiberna ka Montego Bay dina sababaraha minggu ka payun sareng bulan caket pisan kana tingkat catetan pre-pandemi taun 2019, nunjukkeun kanaékan paménta pikeun tujuan Jamaika ku wisatawan AS.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Eksekutif pariwisata di Jamaika ngayakeun sababaraha rapat sareng pamimpin industri perjalanan di Amérika Serikat sareng pasar sumber Kanada.
  2. Maksad na nyaéta pikeun ningkatkeun datangna ka tujuan ogé ngadorong investasi salajengna dina sektor pariwisata.
  3. Kemitraan anu kuat antara Jamaica sareng Southwest Airlines numuwuhkeun sektor pariwisata bangsa dina jaman sesah ieu.

Kulon Kidul mangrupikeun maskapai panggedéna di Amérika Serikat sareng maskapai maskapai biaya panggedéna di dunya. Éta ngoperasikeun penerbangan non-stop antara bandara internasional utama AS di Houston (Hobi), Fort Lauderdale, Baltimore, Washington, Orlando, Chicago (Midway), St. Louis, sareng Montego Bay.

Menteri ngagabung dina rapat ku Diréktur Pariwisata, Donovan White; Strategist Senior di Kamentrian Pariwisata, Delano Seiveright; sareng Wakil Diréktur Pariwisata pikeun Amérika, Donnie Dawson. Aranjeunna ngayakeun serangkaian rapat sareng seueur pamimpin industri perjalanan di pasar sumber panggedéna di Jamaika, Amérika Serikat sareng Kanada, pikeun ningkatkeun datangna ka tujuan dina minggu sareng bulan anu bakal datang ogé ngadorong investasi salajengna dina sektor pariwisata.

Bartlett pendak sareng Craft Vendors pikeun ngabahas stratégi pikeun ngirangan pangaruh COVID-19
Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett

Bartlett lengkep Suksés dibuka deui taun kamari di tengah pandemi COVID-19, ngadegna Koridor Tahanan, sacara global diaku salaku COVID aman pikeun pangunjung sareng urang Jamaika, sareng pentingna kerjasama anu kuat antara Jamaica sareng Southwest Airlines dina mekarkeun sektor pariwisata bangsa di ieu jaman sesah.

Southwest's, Diréktur Senior pikeun Perencanaan Strategis & Kemitraan Maskapai, Steven Swan, nyatet yén Jamaica parantos "wijaksana," "jelas," "gampang komunikasi," sareng ngiringan "faktor beban anu saé." Eksékutip maskapai ogé nyatet yén samentawis varian Delta tina COVID-19 parantos nyababkeun "turun" dina paménta perjalanan domestik sareng internasional, aranjeunna teras-terasan ngajalankeun performa anu hadé sareng yakin pisan kana kamekaran kahareup.

#rebuildingtravel 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment