24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Warta Breaking Malta wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Nomaden Digital Wilujeng sumping di Malta pikeun Tetep Dipanjangkeun sareng Idin Padumukan Anyar

Poto kahadean tina MTA / Karésidénan Malta
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Malta, hiji nusantara di Méditerania, ayeuna ngabagéakeun nomad digital ti nagara sanés Éropa kalayan ijin Nomad Residence anu énggal diluncurkeun dimaksudkeun pikeun masihan warga nagara katilu, kalebet ti Amérika Serikat sareng Kanada, kasempetan pikeun digawé jarak jauh ti Malta pikeun waktos samentawis . Prakarsa ieu bakal kabuka pikeun pelamar vaksin COVID-19 hungkul.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Idin énggal ieu dimaksudkeun pikeun ngahontal tempat anyar di luar Éropah, sabab mobilitas global terus ningkat sareng mangtaun popularitas.
  2. Individu anu tiasa dianggo jarak jauh nganggo téknologi sareng pengusaha kalayan gampang pikeun ngumbara sareng mendakan nagara sareng budaya énggal.
  3. Langkung seueur jalmi anu padamelan biasa anu ayeuna nuju damel ti bumi ngajajah cara ngagabungkeun cara anyar ieu damel sareng perjalanan jangka menengah sareng jangka panjang.

Malta parantos nyayogikeun komunitas nomad digital anu penting, seuseueurna diwangun ku warga negara UÉ anu henteu meryogikeun idin kusabab kabébasan gerak. Idin énggal dimaksudkeun pikeun ngahontal tempat-tempat khusus di luar Éropah, sabab mobilitas global terus naék sareng janten popularitas, pasca COVID.

"Malta parantos ucul kana jalanna ningkatna paménta pikeun kerja jarak jauh sacara global, sabab pandemi bergeser tiang gawang sareng tren énggal disetél," saur Charles Mizzi, Chief Executive Officer of Residence Malta, agénsi pamaréntah anu ngatur idin éta.

Poto kahadean tina MTA / Karésidénan Malta

"Individu anu tiasa dianggo jarak jauh nganggo téknologi sareng pengusaha kalayan gampang pikeun ngumbara sareng mendakan nagara-nagara sareng budaya-budaya anyar disambut," sambung Mr. Mizzi. "Upami aya pelajaran ti pandemi nyaéta jalma-jalma daék ngalih langkung ti heula. Malta mangrupikeun nagara anu seueur nawiskeun - ti iklim anu pikaresepeun sareng gaya hirup pulau Mediterania, dugi ka sejarah sareng warisan anu euyeub, jalma anu marahmay, infrastruktur broadband anu hadé sareng aksés kana jasa perawatan kaséhatan kelas dunya. Mémang, perantau bakal raoseun betah saatos aranjeunna badarat di dieu. Sareng ku basa Inggris janten basa resmi sareng basa pikeun ngalakukeun bisnis, komunikasi sareng warga lokal bakal kabuktosan janten tugas anu gampang. "

Anu hoyong damel ti Malta, salami waktos samentawis dugi ka sataun (diperbaharui), kedah divaksinasi, ngabuktikeun yén aranjeunna tiasa dianggo jarak jauh, bebas tina tempatna. Aranjeunna kedah dianggo pikeun dunungan anu didaptarkeun di luar Malta, ngalaksanakeun kagiatan bisnis pikeun perusahaan anu didaptarkeun di luar Malta, sareng anu sipatna mitra atanapi shareholder; atanapi nawiskeun jasa lepas atanapi konsultasi ka klien anu pendirianna tetep di nagara deungeun. Prosés na lempeng-payun sareng Karésidénan Malta janji jasa efisien anu diarepkeun ku nomaden anu nomer.

Poto kahadean tina MTA / Karésidénan Malta

"Jalma-jalma nuju gerak sareng Malta ngamodalan trend global ieu," saur Johann Buttigieg, Chief Executive Officer Otoritas Pariwisata Malta. "Nomaden digital henteu janten ceruk di pasar wisata. Langkung seueur jalmi anu padamelan biasa anu ayeuna damel ti bumi pasca-COVID ngajajah cara ngagabungkeun cara anyar ieu pikeun damel sareng perjalanan jangka menengah sareng jangka panjang sareng mendakan budaya-budaya sanés. Kami yakin pergeseran paradigma ieu nuju damel jarak jauh di dieu kanggo cicing, janten teu aya waktos anu langkung saé tibatan ayeuna pikeun narik wirausaha anu hoyong hijrah samentawis ogé wultur budaya nomadik digital di dunya. Malta mangrupikeun tujuan anu saé, aman, kosmopolitan nganggo basa Inggris, pulau Mediterania. Hiji-hijina alat anu diperyogikeun nyaéta laptop anu saé pikeun nyambungkeun kana infrastruktur broadband anu kuat sa-nagara. "

Bukti Vaksinasi: Amérika sareng Kanada kedah nganggo aplikasi Verifly

Ngeunaan mastikeun 

VeriFLY dikembangkeun sareng dikelola ku panyadia solusi oténtikasi biometrik sareng identitas identitas, Daon. VeriFLY nawiskeun wisatawan cara anu aman sareng saderhana pikeun mastikeun syarat COVID-19 tujuanana. Saatos nyiptakeun profil anu aman dina aplikasi VeriFLY, Daon ngverifikasi yén data nasabah cocog sareng sarat hiji nagara sareng ningalikeun pesen anu pas atanapi gagal anu saderhana. Pesen saderhana ieu streamlines prosés dipariksa sareng verifikasi dokuméntasi sateuacan angkat. Aplikasi éta ogé nyayogikeun panginget pikeun pangémut nalika jandéla perjalananna parantos caket atanapi sakali kapercayaanna parantos kadaluwarsa. Diajar langkung seueur ku ngadatangan ayeuna.com/verify.

Langkung seueur inpormasi perkawis Perizinan Nomad Padumukan Malta tiasa dipendakan di residencymalta.gov.mt/overview.  

Ngeunaan Malta

Kapuloan cerah Malta, di tengah Laut Tengah, mangrupikeun konsentrasi anu paling luar biasa tina warisan anu gembleng diwangun, kalebet kapadetan pangluhurna Situs Warisan Dunya UNESCO di nagara-nagara mana waé. Valletta, diwangun ku Ksatria St. John anu reueus, mangrupikeun salah sahiji situs UNESCO sareng Ibukota Budaya Éropa pikeun 2018. Panyayunan Malta dina batu mimitian ti arsitektur batu anu paling bébas di dunya, dugi ka salah sahiji Kakaisaran Inggris sistem pertahanan anu paling pikasieuneun, sareng kalebet campuran euyeub arsitektur rumah tangga, agama sareng militér ti jaman kuno, abad pertengahan sareng awal modéren. Kalayan cuaca anu cerah pisan, pantai anu pikaresepeun, kahirupan wengi anu mekar sareng 7,000 taun sajarah anu matak, aya pisan anu tiasa ditingali sareng dilakukeun. visitmalta.com

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment