24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan wartos jelema Ngawangun deui kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Realitas COVID Anyar Nalika Ngalayang di Amérika Serikat 20 taun panjara Federal pikeun Ngabajak atanapi Palanggaran Topéng

Varian Delta COVID-19 - Topéng Amérika!

Numutkeun ka FAA, 4,385 laporan panumpang anu teu kaurus didaptarkeun salami sataun di Amérika Serikat. Tina ieu, 3,199 mangrupikeun laporan kajadian anu topéng. Ngaganggu kru hiber mangrupikeun kajahatan serius, tapi naha éta janten kajahatan dina Undang-Undang Patriot kalayan istilah panjara dugi ka 20 taun? Présidén Hak Flyers anu berbasis di Amérika Serikat Paul Hudson henteu nyangka kitu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Poho jarak sosial nalika naek pesawat domestik di Amérika Serikat.
  • Panumpang ngabantah peraturan ayeuna sareng ngajerit nalika hiber tiasa dituduh handapeun Undang-Undang Partriot anu nyanghareup 20 taun panjara féderal.
  • Pramugari AS nuju dilatih ku jalma anu sami anu ngalatih penjaga panjara - henteu seueur usaha de-eskalasi.

Langit anu ramah di Amérika Serikat tiasa sama sekali henteu marahmay sapertos jaman PAN AM anu lami.

Federal Air Marshals ngajarkeun pramugari kumaha nungkulan résiko panumpang anu tumuh anu bajingan sareng telenges, sering-sering ngalaksanakeun aturan masker.

Watesan anu biasana ditetepkeun pikeun penerbangan internasional, kalebet korsi tengah kabuka, jarak sosial kana pesawat terbang, sareng aturan vaksinasi, biasana henteu lumaku pikeun hiber domestik AS.

Seueur panumpang domestik di Amérika Serikat nolak nuturkeun aturan maké masker kusabab politik, agama, sareng sababaraha kusabab alesan kaséhatan. Ieu nyababkeun seueur kajadian, anu dilaporkeun ka Otoritas Penerbangan Federal (FAA)

Ngalayang dina umur COVID-19 setrés pikeun panumpang sareng kru, sareng nyababkeun 3,199 insiden anu patali masker dilaporkeun ka FAA. Mertimbangkeun ngan 4,385 laporan panumpang anu teu sopan anu dikintunkeun dina sataun, ieu jumlah anu sangat tinggi.

Pikeun ngadalikeun panumpang, éta parantos dibahas di DPR pikeun ngahukum insiden anu aya hubunganana sareng panumpang anu sami parah sareng pembajakan. Undang-Undang Patriot ditetepkeun di Amérika Serikat salaku réspon tina serangan teror, sanés salaku réspon panumpang anu ngeluh. Ngalanggar Undang-Undang Patriot hadir sareng hukuman panjara féderal 20 taun.

Paul Hudson, Présidén Hak Flyers, parantos an pangacara jagoan pikeun hak panumpang sareng nyarios cekap cekap.

Koméntar ku FlyersRights.org ka Subcommite Aviation House ngeunaan Kanaékan Jumlah Insiden Maskapai

Kanaékan anu anyar dina insiden telenges dina perjalanan udara mangrupikeun masalah serius anu peryogi solusi. Sidang panitia panitia bakal nguntungkeun tina ngadangukeun sudut pandang panumpang. FlyersRights.org nyungkeun petisi pangaturan pikeun Departemen Perhubungan dina bulan Agustus 2020 pikeun mandat nganggo masker dina perjalanan udara. FlyersRights.org parantos janten organisasi anu ngarahkeun upaya mitigasi COVID ngajantenkeun perjalanan udara langkung aman.

 Numutkeun data FAA pangénggalna, kajadian anu dilaporkeun topéng ngalaporkeun 73% tina sadaya insiden anu dilaporkeun ku anggota awak dina 2021. Dina waktos anu sasarengan, kajadian anu sanés hubunganana sareng topéng turun, sareng FAA parantos langkung ti dua kali jumlah na panyilidikan. FlyersRights.org ngajukeun solusi ieu pikeun ngirangan gangguan anu aya hubunganana sareng topeng dina kapal terbang:

  1. Ngalaksanakeun sistem kartu konéng dimana panumpang dibéré peringatan tinulis sareng kamampuan ngirim keluhan tertulis ka pilot atanapi maskapai salaku sarana de-eskalasi.
  2. Pastikeun pramugari nyalira patuh sareng langkung konsisten ngalaksanakeun aturan topéng.
  3. Ngidinan gampang pisan kéngingkeun pengecualian kaséhatan sareng cacat anu sah pikeun aturan topéng.
  4. Laksanakeun ukuran mitigasi COVID anu langkung ageung, kalebet jarak sosial sareng cék suhu. Jarak sosial kedah ditegakeun henteu ngan ukur dina pesawat, tapi di gerbang, nalika prosés naék, sareng di pos-pos kaamanan.
  5. Peunteun deui ekstensi mandat topéng TSA ku prosés béwara sareng koméntar umum.

Maskapai maskapai penerbangan parantos nyusahkeun panumpang dina jumlah penerbangan anu langkung alit kalayan henteu jarak jauh sosial, henteu meungpeung korsi tengah, teu aya wates kapasitas, teu aya pamariksaan hawa, sareng henteu aya uji coba COVID. Sedengkeun sababaraha panumpang nentang topeng ku alesan politik, anu sanés ningali kurangna tindakan pancegahan kaamanan umum anu dilakukeun ku maskapai (jarak sosial, blok korsi tengah, cek suhu) sareng kurangna panerapan anu tetep pikeun panumpang sareng pangiring hiber.

Penuntutan pikeun batré diperyogikeun nalika kajadian-kajadian ieu janten telenges. Nanging, éta bakal janten parobihan anu parah sareng pelanggaran parah kana kabébasan sipil pikeun nyokong kalakuan Patriot Act "gangguan sareng anggota awak hiber sareng pramugari" anu ditujukeun pikeun pembajak sareng ngancam panumpang anu dugi ka panjara 20 taun.

FlyersRights.org parantos ngadukung aturan masker ogé tindakan kaséhatan sanésna pikeun nangtayungan panumpang sareng anggota awak. Sedengkeun seuseueurna pramugari ngalaksanakeun aturan masker saageung mungkin dina kaayaan, seueur pramugari henteu nyobian nerapkeun sareng dirina nyalira ngalanggar aturan topéng.

FlyersRights.org moal nyababkeun tindakan minoritas alit pramugari hiber ka sakumna kelompok. Nanging, sami sareng tindakan panerapan anu kedah dilakukeun ka panumpang anu nolak ngagem topéng, tindakan kedah dilakukeun ka pramugari ieu anu ngalanggar aturan topéng atanapi anu henteu ngalakukeun upaya pikeun nerapkeun aturan. Henteu ngan ukur ngabantosan ieu pikeun ngabatesan puluhan insiden panumpang anu pikasieuneun, tapi éta ogé penting pisan pikeun kasihatan anu tetep pikeun sadaya panumpang sareng awak hiber sapanjang pandemi éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment