24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Pos Tamu

Kumaha Kéngingkeun Gelar anjeun salaku Nomad Digital

Ditulis ku jelema nu nyunting

Ngumbara di dunya, damel tina laptop anjeun, sareng kéngingkeun gelar anjeun tiasa dilakukeun langkung kirang tibatan anu anjeun pikirkeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Budaya nomad digital parantos ngiringan impian dina jutaan haté jalma pikeun ngaleungitkeun status quo sareng ngukir jalan nyalira dina kahirupan.
  2. Meureun anjeun hoyong ngajar basa Inggris di Cina atanapi bask handapeun matahari di Bali.
  3. Dimana waé tujuan impian anjeun, anjeun henteu kedah milih antara iinditan sareng ngawangun karir. Nyatana, duanana tiasa sacara gampil hirup babarengan sareng ngabantosan anjeun pikeun ngahontal gaya hirup anjeun langkung gampang.

Upami anjeun resep diajar kumaha carana janten nomad digital nalika di sakola, baca deui.

Milih Gelar Anu Kasempetan dina Karya Jauh

Upami anjeun hoyong janten nomad digital, maka anjeun kedah milih jurusan anu bakal masihan anjeun kasempetan karir fleksibel. Daripada milih lapangan anu bakal ngaitkeun anjeun kana padamelan salami 40 taun ka payun, nimbangkeun langkung seueur industri berbasis digital. Anjeun tiasa lebet kana program, desain wéb, pamasaran digital atanapi nyerat. Anjeun bahkan tiasa kéngingkeun gelar pendidikan pikeun ningkatkeun krédit pikeun ngajar basa Inggris di mancanagara.

Aya seueur program online fléksibel anu bakal ngabantosan anjeun tetep di sakola nalika anjeun ngumbara. Anjeun tiasa ngadaptar pikeun pinjaman pelajar swasta pikeun kéngingkeun waragad kanggo SPP sareng biaya sanésna. Bagéan anu pangsaéna ngeunaan pinjaman swasta nyaéta anjeun gaduh langkung seueur kabébasan dina kumaha nyéépkeun artos nginjeum. Aya ogé langkung seueur kasempetan pangaturan pembayaran anu tiasa anjeun mangpaatkeun saatos lulus.

Janten Praktis

Anjeun kedah tetep sampéan dina taneuh nalika lamunan anjeun ngeunaan hirup di mancanagara nyandak hiber. Kahirupan di luar negeri tiasa sesah, sareng seueur tantangan saderhana anu kedah anjeun atos salaku urang asing. Tina halangan basa dugi ka tingkat konvérsi mata uang, aya seueur hal anu anjeun kedah robih dina padamelan sareng sakola. Anjeun kedah nyumponan sarat visa pikeun tujuan perjalanan anjeun ogé. Cara panggampangna pikeun lebet ka seueur nagara nyaéta dina mahasiswa atanapi visa damel. Ieu tiasa ngalangkungan diajar basa Inggris, janten pasangan au atanapi ngadaptar pikeun pelajaran di sakola bahasa nalika anjeun kéngingkeun pendidikan kuliah anjeun online.

Rencana Hareup

Anjeun panginten hoyong ngumbara sacara bébas sareng cicing dimana waé hirup nyandak, tapi éta ngan ukur tiasa ngajantenkeun anjeun dugi ka ayeuna. Anjeun tiasa gaduh kabébasan anu jauh langkung seueur salaku nomad digital, tapi anjeun masih kedah ngagaduhan tujuan anu pasti pikeun masa depan anjeun. Salah sahiji alesan anu paling ageung nyaéta saatos ngumbara awal mimiti ngirangan, anjeun bakal mendakan diri boh rindu atanapi asa arah. Tanpa terang dimana anjeun badé angkat, tiasa sesah tetep aman finansial.

Visa kadaluarsana, sareng saha waé anu hoyong cicing di sababaraha nagara kedah nyéépkeun waktos di nagara asal na diantara visa. Dimana anjeun bakal cicing di samentawis éta? Naon anu anjeun bakal lakukeun nalika anjeun hoyong turunkeun akar? Naha anjeun terang kumaha ngajaga bumi anjeun bari ngumbara? Naha tujuan utama anjeun pikeun kéngingkeun kawarganagaraan di nagara deungeun atanapi balik ka bumi ayeuna sareng sering antara perjalanan? Sakumaha anjeun tiasa tingali, ieu meryogikeun perencanaan anu bijaksana dimana waé anjeun angkat atanapi naon anu diajar.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment