24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan kajahatan Hawaii Megatkeun Warta HITA Industri silaturahmi wartos kasalametan piknik kandaraan USA Breaking News

Peserta Hiber Udara Hawaii Dileupaskeun Saatos Dipasang ku Panumpang

Panumpang Hawaiian Airlines ditahan - Gambar kahadean tina Bill Paris
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Jam 7:30 dinten ayeuna, hiber Hawaiian Airlines HA152 dialihkeun deui ka bandara saatos panumpang anu teu kaurus ditinju pramugari teu lami saatos angkat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Hiber angkat ti Bandara Internasional Daniel K. Inouye angkat ka Hilo di Pulo Ageung.
  2. Panumpang dina hiber nyarioskeun yén kajadian éta kajantenan caket payuneun kabin pesawat.
  3. Juru bicara Hawaiian Airlines nyarios, "panumpang nyerang salah saurang pramugari kami, anu nuju jalan, dina kajadian anu henteu diproklamasikeun."

Hiber angkat ti Bandara Internasional Daniel K. Inouye angkat ka Hilo di Pulo Ageung. Numutkeun ka juru carios Hawaiian Airlines Alex Da Silva, "panumpang nyerang salah saurang pramugari kami, anu nuju jalan-jalan, dina kajadian anu henteu diproses."

Saat badarat, Wakil Sheriff Nagara naék kana pesawat tempat panumpang lalaki umur 32 taun ditéwak kusabab disangka serangan tingkat katilu ngalawan anggota awak lalaki sareng dikaluarkeun tina pesawat.

Panumpang dina hiber, Bill Paris, nyatakeun kajadian éta kajantenan caket payuneun kabin pesawat.

Juru bicara Hawaiian Air Da Silva nyarios, "Pramugari kami diévaluasi sareng dileupaskeun tina damel dugi ka istirahat."

Sénator AS Hawaii Brian Schatz, saha Ketua Komite Sénat Appropriations Sénat ngeunaan Transportasi, nyatakeun: "Serangan ieu matak kajahatan. Anu nyerang kedah dipertanggungjawabkeun sareng dituntut dugi ka lengkep hukum. Kedah aya toleransi nol pikeun serangan nistana sapertos kieu. "

Federal Aviation Administration (FAA) bakal nalungtik kajadian éta.

Hanjakalna, Teu Aya Anyar

Numutkeun ka FAA, ngalayang salami COVID-19 dinten ieu khususna setrés pikeun anggota awak sareng panumpang, utamina nganggo masker. Federal Aviation Administration ngalaporkeun yén dina sataun katukang, aya 4,385 laporan panumpang anu teu kaatur anu 3,199 aya kajadian anu patali sareng topéng.

dina séjén artikel dinten ieu dina eturbonews, dilaporkeun yén Federal Air Marshals ngajarkeun pangunjung hiber kumaha nungkulan résiko panumpang anu tumuh sareng anu telenges, sering ngalaksanakeun aturan topéng.

Administrasi Kaamanan Transportasi (TSA) ngalaksanakeun kabutuhan topéng pikeun jalma anu aya di sadaya jaringan transportasi di Amérika Serikat dina bulan Pébruari taun ayeuna, kalebet di bandara, pesawat komérsial dina kapal udara, beus langkung-jalan, sareng sistem beus sareng karéta komuter.

Pusat Kontrol sareng Pencegahan Kasakit (CDC) nembé ngumumkeun yén wisatawan anu divaksinasi pinuh ku vaksin anu diidinan ku FDA tiasa ngumbara aman di jero Amérika Serikat. Nanging, pedoman CDC tetep meryogikeun individu nganggo topéng pameunteu, jarak sosial, sareng ngumbah pananganana atanapi nganggo sanitizer panangan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment