Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor Investasi Jamaika megatkeun News rapat wartos Ngawangun deui resorts piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Minggu Kasadaran Pariwisata pikeun Fokus kana Pariwisata pikeun Pertumbuhan inklusif

Jamaika ngagungkeun Poé Pariwisata Dunya
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, badan publikna, sareng mitra wisata, kalebet Jamaica Hotel and Tourist Association (JHTA), bakal negeskeun peran penting pariwisata dina ngabina inklusi sareng pertumbuhan ékonomi nalika aranjeunna niténan Minggu Kasadaran Pariwisata (TAW) 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Acara taun ieu bakal janten perayaan kamampuan pariwisata pikeun ngajalankeun pangembangan inklusif bari ngahasilkeun kasempetan pikeun jutaan di panjuru dunya.
  2. Salami saminggu, Kamentrian bakal ngagunakeun média cetak sareng éléktronik pikeun nyorot sababaraha prakarsa na.
  3. Kegiatan sanésna kalebet pameran virtual dina 27 Séptémber, konsér virtual tanggal 1 Oktober, sareng pasanggiri pidéo nonoman.

Perhatosan taun ayeuna bakal ngahijikeun Poé Pariwisata Dunya, anu ditandaan taunan dina 27 Séptémber ku Organisasi Pariwisata Dunya PBB (UNWTO) sareng tujuan di sakumna dunya. Poé éta bakal dititénan dina téma "Pariwisata pikeun Tumuwuh Inklusif," anu ogé bakal janten téma pikeun TAW 2021, anu dijadwalkeun dijalankeun ti 26 Séptémber dugi ka 2 Oktober.

Éta bakal janten perayaan kamampuan pariwisata pikeun ngajalankeun pangembangan inklusif bari ngahasilkeun kasempetan pikeun jutaan di dunya.

Numutkeun ka UNWTO: "Ieu mangrupikeun kasempetan pikeun milari saluareun statistik pariwisata sareng ngaku yén, di tukangeun unggal angka, aya jalma ... Pikeun ngarayakeun kamampuan unik pariwisata pikeun mastikeun yén teu aya anu tinggaleun nalika dunya mimiti kabuka deui sareng katingali ka hareup. "

Saminggu ieu bakal dimimitian ku jasa garéja maya dina dinten Minggu, Séptémber 26. Sapanjang saminggu, Kamentrian sareng badan publik na bakal nganggo média citak sareng éléktronik pikeun nyorot sababaraha inisiatipna anu ngabina pertumbuhan inklusif. Kegiatan sanésna kalebet pameran virtual dina 27 Séptémber, konsér virtual tanggal 1 Oktober, sareng pasanggiri pidéo nonoman.

Ketahanan Pariwisata Global sareng Pusat Manajemén Krisis ngaluarkeun pernyataan ngeunaan Peralihan Hagibis Super-Topan
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett

Menteri Pariwisata Hon. Edmund Bartlett nyatet pentingna téma, sareng ngabagi yén tujuan Kamenterian na, "parantos nyiptakeun produk pariwisata dimana kauntungan anu ageung disebarkeun sacara adil ka masarakat." Anjeunna negeskeun yén: "Pariwisata sapertos ngeunaan patani, vendor karajinan, penghibur, sareng panyedia transportasi sapertos ngeunaan hotelier, restoran, sareng operator atraksi."

“Pariwisata mangrupikeun industri panggedéna sareng paling gancang di dunya sareng sumber penghasilan utama pikeun seueur nagara. Di Jamaika, pariwisata mangrupikeun roti sareng mentega urang. Pariwisata mangrupikeun mesin ékonomi urang. Éta nyiptakeun padamelan, narik investasi asing, ngadorong pamekaran infrastruktur kritis, sareng ngamajukeun perdagangan di sababaraha séktor. Anu langkung penting, éta ngamajukeun kamekaran ékonomi inklusif sareng mobilitas sosial, "tambahna.

Padahal kamekaran séktor parantos kapangaruhan sacara signifikan ku pandemi COVID-19, anu ngahambat kagiatan ékonomi global, Bartlett parantos nekenkeun yén kelestarian sareng kaaslian penting pisan pikeun prosés pamulihan.

"Lapisan pérak nyaéta krisis COVID-19 parantos nyayogikeun kasempetan pikeun urang pikeun ngabayangkeun sareng ngawangun deui industri anu tahan banting ieu pikeun langkung ngahontal mandat ieu. Kelestarian sareng inklusifitas mangrupikeun bagian tina prosés pamulihan. Kusabab kitu, nalika urang nyeepkeun kasempetan dina krisis, urang nerapkeun tindakan strategis pikeun ngawangun deui produk anu aman, adil sareng ngahasilkeun kasempetan ékonomi pikeun rata-rata urang Jamaika, "saurna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment