24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cina Ngabobol Warta kajahatan Berita Pamaréntah Investasi wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Bank Cina nyatakeun sadayana transaksi crypto haram, Bitcoin nabrak

Bank Cina nyatakeun sadayana transaksi crypto haram, Bitcoin nabrak
Bank Cina nyatakeun sadayana transaksi crypto haram, Bitcoin nabrak
Ditulis ku Harry Johnson

Bursa mata uang virtual luar negeri anu ngagunakeun internét pikeun nawiskeun jasa pikeun padumuk domestik ogé dianggap kagiatan kauangan haram.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Lembaga kauangan sareng lembaga pamayaran non-bank moal tiasa nawiskeun jasa pikeun kagiatan sareng operasi anu aya hubunganana sareng mata uang maya.
  • Aset digital nomer hiji di dunya ku dimodalan pasar turun langkung 5% dugi ka handap $ 42,000.
  • Cryptocurrency sanésna nuturkeun trend anu turun kalayan éter turunna 10% ka handapeun $ 2,800, sedengkeun dogecoin nabrak langkung 8% dugi ka handap $ 0.20.

Bank Rakyat Cina ngumumkeun rencana pikeun nyaram lembaga kauangan, perusahaan artos sareng perusahaan internét tina ngagampangkeun perdagangan cryptocurrency, ogé pikeun nguatkeun ngawaskeun résiko tina kagiatan bisnis cryptocurrency.

FILE PHOTO: Patung kaulinan leutik katingali dina representasi tina mata uang virtual Bitcoin ditampilkeun payuneun gambar bendera Cina dina gambar ilustrasi ieu, 9 April 2019. REUTERS / Dado Ruvic / Ilustrasi

Régulator Tiongkok negeskeun deui sikep kaku na kana mata uang digital ayeuna, nyatakeun sadayana kagiatan dagang cryptocurrency haram sareng ngalarang bursa crypto luar negeri nyayogikeun jasa ka investor Cina.

"Pertukaran mata uang virtual luar negeri anu ngagunakeun internét pikeun nawiskeun jasa ka warga nagara bumi ogé dianggap kagiatan kauangan haram," éta Bank Rakyat Cina dipasang kana halaman wéb na.

"Lembaga kauangan sareng lembaga pamayaran non-bank moal tiasa nawiskeun jasa pikeun kagiatan sareng operasi anu aya hubunganana sareng mata uang maya," saur bank sentral.

Léngkahna ngirim bitcoin sareng mata uang virtual anu sanésna plummeting. Aset digital nomer hiji di dunya ku dimodalan pasar, Bitcoin, turun langkung 5% janten dihandap $ 42,000. Cryptocurrency sanésna nuturkeun trend anu turun kalayan éter turunna 10% ka handapeun $ 2,800, sedengkeun dogecoin nabrak langkung 8% dugi ka handap $ 0.20, numutkeun halaman wéb Coinmarketcap.

Putusan pang anyarna mangrupikeun bagian tina kampanye anu dijalankeun ku régulator Cina ngalawan cryptocurrency. Mimiti taun ieu, Beijing ngalarang panambangan di hub bitcoin utama, sapertos Sichuan, Xinjiang sareng Mongolia Batin, anu nyababkeun turunna seukeut kakuatan pangolahan bitcoin, sabab sababaraha panambang nyandak alat-alatna offline.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment