24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Berita Breaking Irak Kenya Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta kasalametan Warta Slowakia Slowakia Spanyol Breaking News piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Penerbangan ka Irak, Spanyol, Kénya, Slowakia dilanjutkeun ti Rusia ayeuna

Penerbangan ka Irak, Spanyol, Kénya, Slowakia dilanjutkeun ti Rusia ayeuna
Penerbangan ka Irak, Spanyol, Kénya, Slowakia dilanjutkeun ti Rusia ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Kaputusan éta samentawis ngabatesan lebet ka Féderasi Rusia warga asing sareng jalma tanpa kawarganagaraan kusabab pandemi coronavirus. Dokumén lampiran nangtoskeun daptar nagara, ti mana warga tiasa lebet Rusia ngalangkungan titik lebet udara.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Rusia ngalegaan daptar nagara, ti mana warga deui bakal kéngingkeun asup ka Rusia ku udara.
  • Irak, Spanyol, Kénya, Slowakia parantos dilebetkeun kana daptar nagara-nagara anu Rusia teraskeun deui jasa udara.
  • Gantung Rusia pikeun penerbangan ka Tanzania kusabab kaayaan epidemiologis di nagara éta parantos diperpanjang dugi ka 1 Oktober.

Dina SK kabinet anu dirilis dina portal resmi inpormasi hukum, pejabat pamaréntah Rusia parantos ngumumkeun perluasan daptar nagara, anu wargana bakal kénging deui asup ka Rusia ngalangkungan perjalanan udara.

Daptar ieu dikembangkeun ku opat nagara sareng ayeuna kalebet Irak, Spanyol, Kénya sareng Slowakia.

Dokumén lampiran kana surat keputusan pamaréntah tanggal 16 Maret 2020, parantos diperpanjang ku jabatan ieu: “Irak, Spanyol, Kenya, Slowakia. " Kaputusan samentawis ngabatesan entri ka Féderasi Rusia warga asing sareng jalma anu henteu gaduh kawarganagaraan kusabab pandemi coronavirus. Dokumén lampiran nangtoskeun daptar nagara, ti mana warga tiasa lebet Rusia ngalangkungan titik lebet udara.

Dokumén anyar éta ditandatanganan tanggal 21 Séptémber 2021. Pusat krisis anti-coronavirus ngalaporkeun tiheula yén dimimitian tanggal Rusia neraskeun jasa udara sareng Irak, Spanyol, Kénya sareng Slowakia, ogé angkat sadayana larangan ngeunaan jasa udara sareng Bélarus.

Sateuacanna, Moskow dibuka deui hiber ka 53 nagara. Samentara éta, gantung penerbangan ka Tanzania kusabab kaayaan epidemiologis di nagara éta parantos diperpanjang ku 1 Oktober.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment