Airlines palabuan udara Berita Breaking Australia hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Investasi wartos jelema teknologi piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Boeing ngawangun jinis drone anyar di Australia

Boeing ngawangun jinis drone anyar di Australia
Boeing ngawangun jinis drone anyar di Australia
Ditulis ku Harry Johnson

Loyal Wingman mangrupikeun pesawat tempur militér anu munggaran anu didesain sareng didamel di Australia dina satengah abad. Boeing Australia ayeuna nuju ngembangkeun genep pesawat sareng damel sareng Royal Australian Air Force.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Boeing ngumumkeun rencana pikeun ngawangun jinis pesawat militér kandaraan udara tanpa awak anyar di Australia.
  • Drone militér anyar Boeing nganggo kecerdasan buatan kanggo beroperasi sasarengan sareng pesawat anu dikawasa.
  • Boeing parantos milih kota Toowoomba di Queensland salaku titik pamungkas pikeun pesawat Loyal Wingman anu teu dijaga.

Raksasa aerospace Amérika Serikat Boeing parantos ngumumkeun yén aranjeunna badé ngarencanakeun ngawangun pesawat Loyal Wingman anu sanésna di Australia.

Numutkeun ka Boeing, éta parantos milih kota Toowoomba di nagara bagian Queensland salaku titik pamasangan akhir pikeun pesawat militér pesawat anyar na. Penerbangan tés anu munggaran parantos réngsé awal taun ieu.

Pengumuman éta sumping saminggu saatos Amérika Serikat, Inggris sareng Australia ngumumkeun a aliansi kaamanan anyar anu bakal nyayogikeun Australia sareng kapal selam anu didukung ku nuklir. Kasepakatan éta dikutuk ku Cina sareng parantos ningkatkeun ketegangan di daérah Indo-Pasifik.

Numutkeun kana Boeing Pertahanan Australia, pamekaran pesawat anyar badé sesuai sareng rencana. UAV énggal nganggo kecerdasan buatan kanggo beroperasi sasarengan sareng pesawat udara sareng dikandung, didesain sareng dikembangkeun di Australia.

Éta pesawat tempur militér pangheulana didesain sareng didamel di Australia dina satengah abad. Boeing Australia ayeuna nuju ngembangkeun genep pesawat sareng damel sareng Royal Australian Air Force.

Teu acan aya paréntah anu dikonfirmasi, saur Boeing, tapi pamaréntah Australia sigana yakin sareng senang ku kamampuan Satia Wingman.

Drone anyar bakal diwangun dina fasilitas di Bandara Wellcamp, anu dipimilik ku Wagner Corporation.

Pupuhu Wagner John Wagner nyatakeun yén anjeunna ngarep kawasan pertahanan sareng aeroangkasa di bandara bakal narik langkung seueur perusahaan dina bidang anu sami.

Proyék diharepkeun nyiptakeun 300 padamelan nalika pangwangunan fasilitas sareng 70 posisi operasional sareng produksi anu lumangsung.

Perdana Menteri Nagara Queensland Annastacia Palaszczuk nyatakeun yén pengumuman éta mangrupikeun "berita anu hebat" sareng ngawakilan kahiji waktos Boeing parantos nyetél fasilitas sapertos ieu di luar Amérika Kalér.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment