24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Turki Breaking News Warta Breaking UK

Langkung Pegasus UK ka penerbangan Turki ayeuna nalika Turki dibuka deui

Langkung Pegasus UK ka penerbangan Turki ayeuna nalika Turki dibuka deui
Langkung Pegasus UK ka penerbangan Turki ayeuna nalika Turki dibuka deui
Ditulis ku Harry Johnson

Pegasus parantos ngahanca deui penerbangan langsung ka Bandara Istanbul Sabiha Gökçen ti London Stansted, kalayan penerbangan dua kali sapopoé angkat jam 14:40 sareng 00:05 ti Bandara Stansted London, sareng balik ti Bandara Istanbul Sabiha Gökçen jam 11:35 sareng 21:00. 

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Nalika Turki dibuka deui, Pegasus Airlines nawiskeun langkung seueur penerbangan ti London Stansted sareng Manchester.
  • Pegasus mabur ka tujuan sinar matahari kaasup Antalya, Bodrum, Dalaman, Izmir, Istanbul sareng seueur deui di Turki sareng sajabina.
  • Dina pengumuman pengumuman énggal nempatkeun Turki kana daptar amber, Pegasus ningali pertumbuhan anu kuat dina pesenan na ka Turki ti Inggris.

Nalika usum panas ngancik kana usum gugur, hiber pikeun cahaya panonpoe emas, pantai keusik sareng jalan-jalan gratis. Saatos pengumuman yén Turki ngalih kana daptar amber Inggris dina 22 Séptémber 2021, pamawa maskapai murah, Pegasus Airlines, parantos ngalegaan jadwal na sareng jumlah penerbangan langsung ti London Stansted sareng Manchester ka Turki sareng sajabina.

Pegasus parantos ngahanca deui penerbangan langsung ka Bandara Istanbul Sabiha Gökçen ti London Stansted, kalayan penerbangan dua kali-harian angkat jam 14:40 sareng 00:05 ti Bandara London Stansted, sareng balik ti Bandara Istanbul Sabiha Gökçen jam 11:35 sareng 21:00. Penerbangan ayeuna dijual ti £ 49.99 hiji arah. Lima kali penerbangan langsung mingguan ayeuna ogé dioperasikeun ti Bandara Manchester ka Bandara Istanbul Sabiha Gökçen, angkat jam 12:50, sareng penerbangan balik angkat ti Bandara Istanbul Sabiha Gökçen jam 09:45 (waktos lokal diterapkeun). Ongkos hiji arah ti Manchester dijual ayeuna tina £ 74.99. Duanana rute nawiskeun sambungan anu saé pisan ngalangkungan jaringan Pegasus tina 36 tujuan di Turki, kalebet ka resort basisir anu populér anu ngagelarkeun budaya sareng rélaxasi, sapertos Bodrum, Dalaman sareng Antalya - ogé 83 tujuan internasional anu sanés.

Pegasus AirlinesJadwal diperluas kalebet penerbangan langsung mingguan lima kali ti 21 Oktober antara London Stansted sareng Izmir, di basisir Aegean Turki, sareng penerbangan angkat jam 12:55 ti London Stansted, sareng penerbangan balik angkat Bandara Izmir Adnan Menderes jam 10:05 (waktos lokal nerapkeun). Penerbangan langsung ka Izmir dijual ayeuna tina £ 59.99. Pegasus ogé bakal ngaluncurkeun penerbangan langsung antara London Stansted sareng Antalya pikeun usum usum dina 20 Oktober. 

Pegasus Airlines CCO, Güliz Özturk nyarios: "Kusabab lampu pengumuman anyar nempatkeun Turki deui kana daptar amber, urang nuju ningali pertumbuhan anu kuat dina pesenan kami ka Turki ti Inggris, sareng salaku réspon tina permintaan sareng karep anu naék pikeun perjalanan gugur, kami ' ulang resep ogé ngembangna program hiber urang ti London Stansted sareng Manchester ka Turki, kalayan sambungan anu hadé di jaringan kami 119 tujuan di 44 nagara - hartosna wisatawan bakal ngagaduhan pilihan anu langkung seueur ku pilihan pemesanan fleksibel urang dina usum gugur sareng usum kieu. Kami ngarencanakeun bakal ningkatkeun jumlah penerbangan kami ti Inggris engké di usum gugur upami paménta teras-teras naék, sareng kami ngarep pisan ngabagéakeun tamu kami dina perjalanan nalika perjalanan mimiti dibuka deui. "

Kitu ogé jaringan éksténsif di Turki, Pegasus Airlines ogé ngapung ka 119 tujuan di 44 nagara, kalebet tujuan sapertos Dubai, Tel Aviv sareng Sharm el-Sheikh, nawiskeun penerbangan langsung murah sareng konéktipitas lancar dina salah sahiji armada bungsu Éropa .

Prioritas pangluhurna Pegasus nyaéta kaséhatan sareng kasalametan, kalayan langkah-langkah kaamanan Covid-19 komprehensif di tempat kalebet masker anu diperyogikeun dina kapal. Pegasus ogé mangrupikeun maskapai biaya murah munggaran di dunya anu nyobaan aplikasi sertifikasi Travel Pass anu patali kaséhatan sareng maskapai ieu nawiskeun pasantrén sareng kantong-drop tanpa kontak sareng Express Kiosks di Turki.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment