24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaica Breaking News wartos Ngawangun deui piknik kandaraan USA Breaking News

American Airlines Tepang Lonjakan dina Permintaan Hiber pikeun Jamaika

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett (katuhu) salam Wakil Présidén, Penjualan Global, American Airlines, Kyle Mabry, di Markasna di Dallas, Texas dinten Kemis, 23 Séptémber 2021.
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Pelaksana maskapai panggedéna di dunya - American Airlines - nyarios ka Menteri Pariwisata Hon. Edmund Bartlett sareng pajabat pariwisata senior Jamaika sanés dina rapat dinten Kemis di markas globalna di Dallas, Texas, yén nagara pulau bakal dugi ka Désémber bakal ningali 17 penerbangan nonstop per dinten, sabab paménta pikeun tujuan naék.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. American Airlines negeskeun yén éta bakal nganggo pesawat Boeing 787 dina sababaraha rute konci ka Jamaika ngamimitian Nopémber.
  2. Penerbangan harian antara Kingston sareng Miami ningkat tina hiji ka 3 ku Désémber sareng 3 penerbangan nonstop per minggu ditambihkeun antara Philadelphia sareng Kingston.
  3. Pariwisata Jamaika ngayakeun rapat sareng pamimpin industri perjalanan di pasar sumber panggedéna di Jamaika, Amérika Serikat sareng Kanada.

Aranjeunna ogé nunjukkeun éta Jamaica topped Karibia diantara konsumén dina platform Amérika Airlines Vacations éksténsif sareng dikonfirmasi yén aranjeunna bakal ngamangpaatkeun pesawat Boeing 787 anu anyar, ageung, dina sababaraha jalur konci ka Jamaika mimiti Nopémber. 

Bartlett diiluan ku Diréktur Pariwisata, Donovan White; Strategist senior di Kamentrian Pariwisata, Delano Seiveright sareng Wakil Diréktur Pariwisata pikeun Amérika, Donnie Dawson. Aranjeunna, sareng Ketua Dewan Pariwisata Jamaika (JTB), John Lynch, ngayakeun serangkaian rapat sareng sajumlah pamimpin industri perjalanan di pasar sumber panggedéna di Jamaika, Amérika Serikat sareng Kanada. Hal ieu dilakukeun pikeun ningkatkeun kadatangan ka tujuan dina sababaraha minggu sareng bulan anu bakal datang, ogé, pikeun ngabina investasi langkung jauh di sektor pariwisata lokal. 

Menteri Pariwisata, anu Hon. Edmund Bartlett, (3 katuhu) bagikeun sakedap sareng Kyle Mabry, Wakil Présidén, Penjualan Global, American Airlines (ka-2 katuhu); Marvin Alvarez Ochoa, Manajer Penjualan Karibia, American Airlines (3 kénca); Donovan White, Diréktur Pariwisata, (kénca ka 2); Delano Seiveright, Senior Advisor and Strategist, Ministry of Tourism (kénca) sareng Donnie Dawson, Wakil Diréktur Pariwisata pikeun Amérika (JTB). Bartlett mingpin rapat sareng manajemén senior American Airlines di Markasna di Dallas, Texas dinten Kemis, 23 Séptémber 2021. 

Warta wilujeng sumping sanaos ngalambatkeun paménta perjalanan global anu dipicu ku panyebaran Delta varian COVID-19. 

Dina warta wilujeng sumping ka palanggan Kingston, maskapai nyatet yén aranjeunna bakal ningkatkeun jumlah penerbangan sapopoé antara Kingston sareng Rajana tina posisi ayeuna hiji ka tilu ku Désémber sareng nawiskeun ogé tilu penerbangan nonstop per minggu antara Philadelphia sareng Kingston. 

Maskapai nawiskeun jasa nonstop antara Jamaika sareng kota-kota AS di Miami, Philadelphia, New York JFK, Dallas, Charlotte, Chicago sareng Boston. 

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment