24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Bahamas nunjuk I. Chester Cooper salaku Menteri Pariwisata Anyar

Menteri Pariwisata sareng Penerbangan Bahama Anyar
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Pelaksana sareng staf Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama nyambut wilujeng sumping ka Wakil Perdana Menteri, Anu terhormat I. Chester Cooper, anu diangkat janten Menteri Pariwisata, Investasi sareng Penerbangan dina 17 Séptémber, hiji dinten saatos Pamilihan Umum nagara. Pengangkatan kabinet DPM Cooper mangrupikeun portopolio munggaran anu ditugaskeun ku administrasi Partai Liberal Progresif anu anyar, anu nyandak kameunangan dina pamilihan umum dina 16 Séptémber 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Kontéks internasional bisnis mutlak penting pikeun perluasan sustainable sektor Pariwisata, Penerbangan sareng Investasi The Bahama.
  2. Énergi Menteri sareng kamajuan bisnis anu lantip persis anu diperyogikeun nalika Kamentrian neraskeun dorongan pikeun pamulihan pariwisata.
  3. Mr. Cooper ngasongkeun pimpinan kalayan kasadaran akut ngeunaan tugas monumental anu aya di payun.

Diréktur Jénderal Pariwisata Joy Jibrilu nyatakeun: "Kami di Departemen Pariwisata ngarepkeun kalayan gumbira pikeun damel di handapeun kapamimpinan anyar Menteri Cooper, anu bakal nyandak ka Kamentrian kami kabeungharan élmu sareng pangalaman anu anjeunna peroleh tina karir hirupna salaku suksés pamimpin di swasta. Énergi Menteri sareng kamajuan bisnis anu lantip persis anu diperyogikeun nalika Kamentrian urang neraskeun dorongan kana pamulihan pariwisata di tengah pandemi anu lumangsung. "

Menteri Cooper ngaku yén sadaya bisnis inti di Bahama didorong ku komunitas internasional sareng pamahaman kontéks internasional bisnis mutlak penting pisan pikeun perluasan Wisata Bahama 'anu berkelanjutan, Sektor Penerbangan sareng Investasi. Salaku jalma anu parantos ngahontal seueur kasuksésan dina kapamimpinan swasta, Mr. Cooper ngasongkeun pimpinan bisnis nomer hiji bangsa kalayan kasadaran akut ngeunaan tugas monumental anu aya di payun. Anjeunna resep pisan kasempetan pikeun tantangan dina palayanan nagara anu dipikacinta.

Menteri Cooper bungsu ti 12 taun sareng nikah ka Cecelia Cooper. Aranjeunna mangrupakeun kolot anu bangga tina tilu murangkalih.

Perjuangan mimiti na ngadorong anjeunna janten wani, tahan banting sareng rendah haté; kualitas anu ngalayanan anjeunna ogé nalika naék kana tangga perusahaan janten Ketua & CEO BAF Global Group sareng Présidén & CEO BAF Financial & Insurance (Bahamas) Ltd.

Anjeunna mangrupikeun Pupuhu panitia Komite Penasihat Asuransi sareng Diréktur pendiri Bahama Venture Fund. Anjeunna mangrupikeun anggota Organisasi Présidén Muda (YPO), saurang Toastmaster Distinguished sareng ngalayanan sababaraha Déwan swasta.

Wakil Perdana Menteri Chester Cooper mangrupikeun Wakil Pimpinan Partai Liberal Progresif (PLP) sareng Anggota Parlemén pikeun konstituén Exumas sareng Pulo Ragged.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment