24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Jamaika megatkeun News wartos jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Hon. Edmund Bartlett Ngalakukeun Magic pikeun Jalma Jamaika sareng Pariwisata Dunya

"Anjeun parantos!" kedahna réspon ka Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett. Sanaos peringatan perjalanan anu parah sareng nyatakeun wabah COVID di pasar sumber utama Jamaika - Amérika Serikat - nagara Pulo berhasil nyatet jumlah pariwisata anu luhur. Industri perjalanan sareng pariwisata anu dikokolakeun kalayan saé sareng aman sigana tiasa sacara positip, sanaos kaayaan teu mungkin.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Jamaika parantos kéngingkeun $ 1.2 milyar tina 1.1 juta kadatangan tamu ti saprak mimiti taun.
  • Numutkeun ka UNWTO, Jamaika nampi sakitar 4.23 juta kadatangan tamu internasional di 2019, sareng ngan 800,000 dina sadayana 2020.
  • 1.1 juta pangunjung dina 9 bulan taun ieu mangrupikeun prestasi anu saé, ngaluncurkeun perjalanan sareng pariwisata di Jamaika salami waktos teu mungkin.

Angka pangénggalna ditepikeun ku Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett, di Layanan Émbaran Jamaika, "Think Tank," di kantor pusat agénsi di Kingston dinten Salasa.

"Kinerja éta ningali kanaékan 22 persén dina penghasilan urang, dugi ka sakitar $ 212 juta, sareng kadatangan urang naék tina 800,000 taun kamari janten 1.1 juta taun ayeuna," saurna.

Anjeunna nyarios yén kaseueuran anu datang ka pulau éta ti Amérika Serikat (AS), sabab pasar sanésna sapertos Inggris (Inggris) sareng Kanada ngagaduhan sababaraha larangan coronavirus (COVID-19), anu ngahambat jalma-jalma tina perjalanan.

Menteri Bartlett nunjukkeun yén ku kanaékan pangasilan sareng datangna pengunjung, industri ieu maénkeun peran penting dina pamulihan pasca pandemi nagara éta.

"Kami nyandak langkung ti 60,000 padamel kana padamelanna, anu ical akibat tina pandemi," saurna.

Cenah éta industri parantos "cerdas" dina prosés pamulihan COVID-19 sareng difokuskeun kelestarian "salaku inti jalan ka payun."

"Maka, teu aya industri anu langkung saé pikeun ningkatkeun pendapatan pikeun Jamaika, mulangkeun padamelan, sareng ngahasilkeun kasempetan énggal di komunitas-komunitas di saluruh nagara tibatan industri pariwisata," saur Menteri Bartlett.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment