24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Norwegia Ngabobol Warta jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Norwégia ngeureunkeun sadaya larangan COVID-19, balik deui kana kahirupan normal

Ditulis ku Harry Johnson

Kaputusan pamaréntah pikeun ngaleungitkeun larangan COVID-19 ketat sumping 561 dinten saatos aranjeunna mimiti dikenalkeun pikeun ngalambatkeun panyebaran virus corona, kalayan aparat kasihatan Norwegia ogé masihan lampu héjo pikeun larangan sanés, sapertos anu aya di tempat olahraga sareng perjalanan dugi ka akhir dina minggu payun. 

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Norwégia bakal "ngaleungitkeun kaseueuran ukuran pangendalian inféksi," masihan "hatur nuhun ageung" ka warga masarakat pikeun matuh.
  • Sedengkeun langkah-langkah bakal diangkat dina 24 jam ka hareup, PM Norwegia ngadesek usaha pikeun henteu ngamimitian nyiapkeun konsumén pikeun balik dugi énjing.
  • Nanging, pejabat Norwegia ngadesek warga anu layak pikeun mastikeun yén aranjeunna divaksinasi pinuh, ngajelaskeun salaku "tugas sipil" na.

Norwégia bakal dibuka deui dina dinten Sabtu, 25 Séptémber, mungkas larangan COVID-19 pikeun bisnis sareng interaksi sosial, Perdana Menteri nagara ngumumkeun dinten ayeuna.

Perdana Menteri Norwegia Erna Solberg

"Ayeuna urang bakal balik kana kahirupan sapopoe normal," Perdana Menteri Norwégia Erna Solberg nyatakeun, nalika nyarios dina konperénsi pers resmi dinten ieu.

Kaputusan pamaréntah pikeun ngaleungitkeun larangan COVID-19 ketat sumping 561 dinten saatos aranjeunna mimiti dikenalkeun pikeun ngalambatkeun panyebaran virus corona, kalayan aparat kasihatan Norwegia ogé masihan lampu héjo pikeun larangan sanés, sapertos anu aya di tempat olahraga sareng perjalanan dugi ka akhir dina minggu payun. 

Dinten ieu, Solberg nyatakeun yén, ti jam 4 sonten (3 sonten GMT) énjing (Sabtu, 25 Séptémber), Norwégia bakal "miceun seuseueurna langkah-langkah pangendalian inféksi," masihan "hatur nuhun ageung" ka warga masarakat pikeun matuh.

Sedengkeun langkah-langkah bakal dicandak dina 24 jam ka payun, PM Norwegia ngadesek usaha pikeun henteu ngamimitian nyiapkeun konsumén pikeun mulih dugi ka énjing, kusabab aturanana tetep aya dugi ka "waktos umum" anu parantos disatujuan. 

Sanaos pejabat Norwegia ngaraos cekap raoseun pikeun ngamimitian muka deui nagara éta, pejabat éta ngadesek warga anu layak pikeun mastikeun yén aranjeunna divaksinasi pinuh, ngajelaskeun salaku "tugas sipil" na sareng ngaluarkeun panjalukan ka "komunitas minoritas" anu teu acan ngagaduhan jab.

Ngarespon pengumuman éta, kapala Konfederasi Perusahaan Norwegia, Ole Erik Almlid, nyatakeun yén ieu anu "diarepkeun ku sakabeh masarakat," sanaos "garis finish henteu acan dihontal," kalayan seueur padamelan anu bakal datang dugi industri parantos pinuh rebound.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Ayeuna waktosna parantos uih deui kana kahirupan sapopoe anu normal, ”Perdana 76% sadaya warga Norwegia ayeuna parantos nampi sahenteuna hiji dosis COVID-19. Sajumlah nagara nembé ngalaporkeun angka kasus harian anu luhur. Démo jeung karusuhan.