24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Awards Ngabobol Warta Internasional Industri silaturahmi wartos jelema Warta Breaking Thailand Amérika Serikat megatkeun News

Thailand, Jérman, Kanada ayeuna ngabagi Pahlawan Pariwisata anyar: Jens Thraenhart, ogé katelah Mr. Mekong

Jaringan Pariwisata Dunya mangrupikeun penyuluhan diskusi ngawangun deui. Ngarambat réspon kana pandemi COVID. Program Pahlawan ngakuan jalma-jalma anu nunjukkeun ketahanan dina séktor éta. Pahlawan pariwisata munggaran ti Thailand mangrupikeun urang asing, Mr. Jens Thraenhart.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Anjeunna ogé katelah Tuan Mekong. Jens Thraenhart ayeuna Pahlawan Pariwisata Kahiji di Thailand.

Anjeunna ngagaduhan langkung ti 25 taun perjalanan internasional, pariwisata, sareng pangalaman silaturahmi, jengkol dina operasi, pamasaran, pamekaran bisnis, manajemén pendapatan, perencanaan strategis, sareng e-bisnis. Mimiti dina karirna Jens ujung wirausaha diasah sareng anjeunna ngadirikeun sareng ngoperasikeun perusahaan katering katuangan anu suksés, ngamimitian perusahaan Internét perjalanan wisata Internet di New York sareng ngatur Resort golf mewah mandiri di Jérman.

Dina 2014, Jens Thraenhart diangkat ku kementerian pariwisata Thailand, Vietnam, Kamboja, Laos, Myanmar, sareng Cina (Yunnan sareng Guanxi) pikeun kapala Koordinasi Pariwisata Mekong (MTCO) salaku Diréktur Eksekutif na. di 2008, anjeunna ngiringan ngasuhkeun teguh pamasaran digital Cina Dragon Trail anu diénggalan pangajén dina 2009, sareng parantos mingpin tim strategi marketing sareng Internet sareng Komisi Pariwisata Kanada sareng Fairmont Hotels & Resorts. Ti saprak 1999, anjeunna mangrupikeun CEO Strategi Chameleon.

Dididik di Universitas Cornell sareng Master of Management anu diakreditasi ku MBA, sareng Sarjana Élmu gabungan ti Universitas Massachusetts, Amherst, sareng Universitas Center 'Cesar Ritz' di Brig, Swiss, Mr. Thraenhart diaku salaku salah sahiji top 100 bintang naék industri perjalanan ku Majalah Travel Agent di taun 2003, didaptarkeun salaku salah sahiji HSMAI's 25 Most Luar Biasa Sales and Marketing Minds in Hospitality and Travel di 2004 sareng 2005, sareng dijantenkeun salaku salah sahiji 20 Pikiran Luar Biasa dina Perjalanan Éropa sareng Silaturahmi di 2014. Anjeunna mangrupikeun Anggota Afiliasi UNWTO, Anggota Déwan PATA, sareng Ketua PATA Cina kapungkur.

Anjeunna dicalonkeun salaku pahlawan wisata ku Peter Richards tina Tourlink Project di Thailand.

Otomatis Ngiringan
pahlawan.lancaran

Mr. Richard ngabenerkeun nominasi na nyarios:

Kuring parantos terang sareng damel kana sababaraha proyék sareng Jens sareng mareuman langkung ti 10 taun. Anjeunna ngagaduhan kapasitas anu luar biasa pikeun ngahubungi jalma-jalma ti séktor sareng peran, sareng ngajantenkeun 'inklusifitas' janten hal anu praktis sareng nyata.

Anjeunna sami padamel sareng tulus damel sareng aparat pamaréntah, juara industri sareng LSM akar rumput; sareng kumaha waé ogé tiasa mendakan cara anu otentik pikeun mempermudah garis komunikasi sareng pangertian anu lancar antara kelompok-kelompok pamangku kapentingan ieu, ngalangkungan posisi-posisi antipati (sareng antagonisme kadang-kadang bersejarah) para stakeholder.

Dina kalungguhanana di MTCO, Jens teras-terasan hasil juara pariwisata tanggel waler sareng agenda pariwisata berkelanjutan, nyangking pisibilitas sareng manpaat pikeun UKM sareng komunitas, sareng sacara diplomatik nganyam agenda progresif kana kemitraan publik-swasta tingkat tinggi.

Kasaimbangan Jen sareng karajinan diplomasi antar kelompok pamangku kapentingan hésé pisan kahontal; sareng utamina sesah pikeun kahontal kalayan tulus, sareng hasil konkrit.

Salami janten Diréktur Kantor Koordinasi Pariwisata Mekong, Jens teras-terasan nganteurkeun ideu kreatif, sareng ngahontal input sareng kolaborasi. Anjeunna henteu kuciwa nalika jalma sibuk teuing pipilueun sareng anjeunna teras-terasan masihan anjeun terang yén aya waé waktos sareng kasempetan sanés. Bodo leres-leres mangrupikeun inspirasi, sareng ngajantenkeun pasilitas sesah sigana gampang usaha. Anjeunna pantes diaku.

Teu acan aya lobi dina nyalonkeun nominasi ieu. Éta ikhlas, tina apresiasi profesional kuring pikeun pamimpin nuju kerjasama pikeun parobihan positip dina pariwisata. ”

Pupuhu WTN Juergen Steinmetz linggih sareng Jens on Zoom.

Aula Pahlawan Pariwisata Internasional kabuka ku nominasi hungkul pikeun mikawanoh anu parantos nunjukkeun kapamimpinan, inovasi, sareng tindakan anu luar biasa. Pahlawan Pariwisata ngaléngkah.

Teu pernah aya biaya, sareng saha waé anu tiasa dicalonkeun www.heroes.travel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

1 Comment

  • Nalika carita sareng tempat ieu dibagikeun ka anu nganjang, kagiatan ieu janten anu katelah wisata budaya warisan. Suksés sareng kelestarian dina ieu. Dina waktos anu sami, langkung seueur anu ngumbara, ti boomer dugi ka millennial milari petualangan énggal, ngaluarkeun daptar tujuan tradisional pikeun mendakan unik.