Déwan Pariwisata Afrika Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Éswatini Ngabobol Warta film Industri silaturahmi Hotél & Resor Investasi Ngawangun deui resorts Tanzania Ngabobol Warta piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna

Langkung seueur ngeunaan lapangan Investor Bulgaria pikeun Kempinski Hotel énggal di Tanzania

Pariwisata mangrupikeun tujuan utama pikeun Tanzania. Delegasi ti Bulgaria minggu kamari aya di Dar es Salaam, Tanzania pikeun ngabahas proyek Resort wisata anyar ku Kelompok Kempinski Hotel Jerman.

Grup ieu ngagaduhan perhatian pinuh ku Hon. menteri Dr Damas Ndumbaro, sareng Cuthbert Ncube, pupuhu Déwan Pariwisata Afrika.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kempinski Hotel Group anu berbasis di Munich, Jérman ngarencanakeun ngawangun Hotel Lima Kampins Kempinski di Tanzania Kalér
  • Hotel sakuduna dituju di Tarangire Kalér Tanzania, Danau Manyara, Ngorongoro sareng taman margasatwa Serengeti.
  • Présidén Samia nyandak inisiatif pribadi pikeun nungtun dokumenter khusus, "Wisata Royal”Dimaksudkeun pikeun mérek tempat wisata Tanzania ka dunya.

Délégasi investor Bulgaria aya di Tanzania minggu kamari kanggo ngabahas 72 juta proyék Dolar Hotel Investment di nagara éta.

Mr. Ayoub Ibrahim, anu mangrupikeun CEO Konferensi Internasional Pariwisata sareng Investasi Mauritius- UK anu ngurus delegasi anu nganjang ka Tanzania minggu ieu.

Numutkeun ka sumber eTN, pangwangunan Kempinski Resort énggal di nagara éta bakal dimimitian dina Januari 2021. eTurboNews ngahontal ka Mr. Ayoub sareng ngawartoskeun siaran pers bakal dikaluarkeun dina waktos engké, tapi ngarujuk kana inpormasi dina versi mimiti tulisan ieu anu ngagaduhan kasalahan.

Pembaruan Ékonomi Tanzania pangénggalna ti Juli nyorot poténsial sektor pariwisata anu teu kaetang pikeun ngajalankeun agenda pangwangunan nagara. Analisis anyar ngabahas masalah anu parantos lami nyanghareupan pariwisata di Tanzania ogé tantangan-tantangan anyar anu dibawa ku pandemi COVID-19. 

Laporan éta nyatakeun yén pandemi éta nawiskeun kasempetan pikeun tindakan kawijakan pikeun séktor pikeun pulih dina waktos anu caket sareng janten mesin anu sustainable pikeun tumuh di sektor swasta, kalebet sosial sareng ékonomi, sareng adaptasi sareng mitigasi iklim dina jangka panjang.

Teu aya inpormasi anu dikaluarkeun ngeunaan detil, résiko, biaya pikeun Tanzania, sareng kauntungan anu diarepkeun pikeun industri perjalanan sareng pariwisata di Afrika Wétan ieu dina waktos COVID anu teu pasti.

Bapak Cuthbert Ncube, pupuhu Eswatini dumasarkeun Déwan Pariwisata Afrika diulem ku ITIC pikeun ngiringan diskusi sareng menteri Tanzania pikeun Sumber Daya Alam sareng Pariwisata Dr. Damas Ndumbaro.

Mr Ncube nyandak kasempetan pikeun ngadiskusikeun sareng menteri ngeunaan tingkat kerjasama sareng bimbingan Déwan Pariwisata Afrika anu tiasa dikaluarkeun pikeun Kampanye Branding Pariwisata internasional anu anyar pikeun Tanzania.

Saatos rapat, para utusan nganjang ka Area Konservasi Ngorongoro (NCA) di Tanzania Kalér.

Déwan Pariwisata Afrika (ATB) siap bermitra sareng sadaya pamangku kapentingan di Afrika pikeun ngamajukeun mérek sareng pamasaran pariwisata ka Afrika. Tujuan pikeun ATB nyaéta ngajantenkeun Afrika janten tujuan wisata global anu tunggal sareng pikaresep.

Dina rapat sareng Menteri Pariwisata Tanzania, ATB jangji bakal ngadukung promosi Expo Pariwisata Komunitas Wétan (EAC) anu bakal datang anu munggaran diayakeun di Tanzania.

Mr Ncube ngawartoskeun menteri éta ATB siap kerjasama sareng Pamaréntah Tanzania ngalangkungan saluran global ATB kalebet platform média sareng interaksi éksékutip sanés.

Dewan Pariwisata Afrika didirikeun kalayan dukungan ti eTurboNews di 2018.

Co- Panulis: Apolinary Tairo, eTN Tanzania

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

Leave a Comment