24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Balanja piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Costco kanggo neraskeun kertas toilet sareng jatah mésér cai botol

Costco kanggo neraskeun kertas toilet sareng jatah mésér cai botol
Ditulis ku Harry Johnson

Sataun katukang aya kakurangan barang dagangan, ayeuna aranjeunna ngagaduhan seueur dagangan, tapi aya dua dugi ka tilu-minggu tunda cara nganteurkeunana kusabab aya wates parobihan jangka pondok pikeun kabutuhan treuk sareng pangiriman suplai.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Costco ngumumkeun batas beuli anu bakal datang pikeun barang-barang anu tangtu salami panggilan earnings dina dinten Kemis.
  • Watesan beuli anu dirévisi datang saatos perusahaan anu henteu kaetung nerapkeun aturan anu sami taun ka tukang nalika pandemi kasebut dilaksanakeun, nyésakeun rak toko dilucuti tina barang-barang anu penting.
  • Costco CFO ogé niténan yén kakirangan utama dina chip komputer masih "mangaruhan seueur barang," kalebet tablet, video games sareng alat-alat utama.

Costco Wholesale Corporation, perusahaan multinasional Amérika, anu ngoperasikeun langkung ti 500 toko ritel kotak-kotak di Amérika Serikat sareng 200-juta di luar negeri, ngumumkeun yén éta bakal nimpakeun watesan mésér pikeun sababaraha barang anu dijualna, salami panggilan penghasilan dinten Kemis.

Numutkeun kana CostcoKapala perwira kauangan (CFO) Richard Galanti, pangecér AS bakal neraskeun wates paméséran barang-barang “konci” tinangtos, kalebet kertas toilet sareng cai botolan.

Anjog panggero penghasilan perusahaan, Galanti ngagariskeun sababaraha tekanan kana ranté pasokan sareng nyatakeun kenaikan permintaan kusabab pandemi, nyatakeun yén Covid-19 Varian Delta nyetir jalan utama dina inventarisasi.

"Faktor anu neken ranté pasokan sareng inflasi kalebet panundaan palabuan, kakurangan kontainer, gangguan COVID, kakurangan kana sababaraha komponén, bahan baku sareng bahan-bahan, tekanan biaya tenaga kerja sareng kakirangan treuk sareng supir," saur Galanti, nambihan yén "perencanaan penting pisan" kumargi aranjeunna tantangan.

CFO henteu nyarios persis iraha wates éta bakal ditepangkeun deui - sareng Costco gaduh beuli sateuacanna dugi pikeun barang-barang tinangtu dina dinten awal COVID-19. 

Ngagambar alesan sababaraha kakurangan, Galanti ngadugikeun conto salah sahiji perusahaan suplai pembersih anu berjuang pikeun nyimpen barang dina rak, nyarios yén nyanghareupan masalah anu béda ayeuna tibatan di taun 2020. 

"Sataun katukang aya kakurangan barang dagangan, ayeuna aranjeunna ngagaduhan seueur dagangan, tapi aya dua dugi ka tilu-minggu tunda cara nganteurkeunana kusabab aya watesan parobihan jangka pondok pikeun kabutuhan treuk sareng pangiriman suplai, ”Saurna.

CFO ogé niténan yén kakirangan utama dina chip komputer masih "mangaruhan seueur barang," kalebet tablet, gim video sareng alat-alat utama, nunjukkeun masalah éta "sigana bakal dugi ka taun 2022." 

Watesan beuli anu dirévisi datang saatos perusahaan anu henteu kaitung nerapkeun aturan anu sami taun ka pengker Covid-19 pandemi parantos dilaksanakeun, nyésakeun rak toko dilucuti tina kabutuhan pancegahan - panginten kapala diantarana: tisu wc.

Padahal pangecér parantos mundur deui saprak fase awal panik-mésér, dina Maret, CEO produsén kayu-pulp Brasil ngingetkeun yén kakurangan TP-global anu sanés tiasa janten caket, nyatakeun yén kurangna kontainer pengiriman tiasa ngahasilkeun bottleneck parna pikeun distribusi. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment