24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cina Ngabobol Warta kabudayaan Berita Pamaréntah Hak Asasi manusa wartos jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Régulator Cina nyarios henteu kana kartun 'henteu damang'

Ditulis ku Harry Johnson

Pamaréntah Cina ngadesek panyadia layanan internét pikeun ngembangkeun saluran sareng zona anu séhat pikeun konsumsi barudak sareng nonoman, ngalakukeun upaya langkung seueur dina pangaturan kontén sareng perbaikan program, sareng ngabantosan ngawangun ruang angkasa anu kondusif pikeun tumuhna nonoman.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kartun Cina anu ngandung plot atanapi rekaman kekerasan, getih, kagorengan atanapi pornografi.
  • Panyedia jasa Internét pikeun ngembangkeun saluran sareng zona anu séhat pikeun konsumsi barudak sareng nonoman.
  • Panyedia jasa Internét ngadesek pikeun ngabantosan ngawangun ruang angkasa kondusif pikeun tumuhna nonoman.

Administrasi Radio sareng Televisi Nasional Tiongkok parantos nyuarakeun panolakan mutlak kana kartun anu 'ngandung plot atanapi rekaman kekerasan, getih, kekejeman atanapi pornografi'.

Tanda ngagantung di jero Costco ngabéjaan palanggan yén aranjeunna tos teu aya persediaan tanggal 2 Maret 2020, di Cypress, CA. (Poto ku Jeff Gritchen, Orange County Register / SCNG)

Panyedia jasa internét pikeun program wéb audio-visual didorong pikeun nyiptakeun, ngimpor sareng nyebarkeun kartun anu ngagaduhan nilai positip sareng ngamajukeun kautamaan anu sajati, anu saé sareng saé, otoritas siaran Cina dina halaman wéb na.

Pamaréntah ngadesek panyadia layanan internét pikeun ngembangkeun saluran sareng zona anu séhat pikeun konsumsi barudak sareng nonoman, ngalakukeun upaya salajengna dina pangaturan kontén sareng perbaikan program, sareng ngabantosan ngawangun ruang angkasa anu kondusif pikeun kamekaran nonoman.

nu Administrasi Radio sareng Televisi Nasionaln, baheulana Administrasi Nagara Radio, Pilem, sareng Televisi sareng Administrasi Nagara Pencét, Publikasi, Radio, Pilem sareng Televisi, mangrupikeun agénsi éksékutip tingkat kementerian anu langsung aya dina Déwan Nagara Républik Rahayat Cina.

Tugas utama na nyaéta administrasi sareng pengawasan perusahaan milik pamaréntah anu kalibet dina industri televisi sareng radio.

Administrasi Radio sareng Televisi Nasional langsung ngendalikeun perusahaan milik negara di tingkat nasional sapertos Tiongkok Pusat Televisi, Radio Nasional Cina, sareng Cina Radio Internasional, ogé studio pilem sareng televisi sareng organisasi sanés anu sanés bisnis.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment