Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Italia Megatkeun Warta rapat wartos tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Ngora Ayeuna Ngalawan Krisis Iklim di Milan

Profil Facebook Federica Gasbarro dimana anjeunna digambar sareng Greta Thunberg. Éta Séptémber 2019 - duanana aya di New York pikeun gempungan nonoman PBB munggaran dina iklim.

Federica Gasbarro, 26 taun, sareng Daniele Guadagnolo, 28 taun, bakal janten dua wawakil Italia dina gempungan Youth4Climate: "Driving Ambition," gempungan global salajengna pikeun nonoman merangan parobihan iklim.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Rapat dibuka dimana Itali bakal janten fokus debat sareng prakarsa pikeun mayungan lingkungan.
  2. Sakitar 400 di handapeun 30an - 2 pikeun masing-masing 197 nagara anggota Konvensi PBB ngeunaan Parobihan Iklim (UNFCCC) - bakal patepung di Milan, Pusat Kongrés MiCo, ti 28-30 Séptémber 2021.
  3. Katresna sareng budak lalaki anu parantos aya di jalur lingkungan anu propésional atanapi diajar bakal ilubiung.

"Waktosna," saur Menteri Transisi Ékologis, Roberto Cingolani, "di mana nonoman tina protés ngaléngkah kana proposal éta. Krisis iklim ngalibatkeun penguatan dialog antargenerasional. Di Milan, éta bakal janten waktos urang bakal nyobian ngajantenkeunana beton. "

Perdebatan bakal dibagi kana 4 daérah, sareng tujuan pikeun ngembangkeun usulan konkrit: ambisi iklim, pamulihan berkelanjutan, keterlibatan palaku non-pamaréntah, sareng masarakat anu langkung sadar tantangan iklim. "Kami gaduh ekspektasi anu luhur pisan," saur Federica Gasbarro, "Usul kami timbul tina angket anu dikintunkeun diantara urang Italians anu komitmen kana lingkungan. Di Milan, kami bakal ngabagi aranjeunna sareng utusan nagara-nagara sanés pikeun sumping kana dokumén umum. "

Diantara anu bakal nyarios nyaéta 2 pamimpin "Friday for Future" - Greta Thunberg sareng Vanessa Nakate. Ngan isuk-isuk ieu, gerakan Itali balik deui ka iring-iringan di sababaraha kota, ngumumkeun mogok hébat pikeun Jumaah, 1 Oktober, sareng Greta dirina di alun-alun di Milan ngawadul ngeunaan kurangna keterlibatan pamaréntah.

Balik deui kana janjian Youth4Climate, dokumén akhir bakal ditepikeun ka para pamimpin anu sumping di Milan, deui di MiCo, kanggo gempungan Pra-COP26. Anu terakhir bakal diayakeun ti 30 Séptémber - 2 Oktober sareng bakal diawalan ku Menteri Cingolani ku ayana Kepala Nagara, Sergio Mattarella; Perdana Menteri Mario Draghi; sareng Perdana Menteri Inggris Boris Johnson.

Acara Pra-COP26, anu sapertos Youth4Climate, lumangsung dina pandangan COP26, Konperénsi PBB ngeunaan Perubahan Iklim di Glasgow ti 31 Oktober - 12 Nopémber kalayan gawé bareng Italia. Salami 3 dékade, PBB parantos ngahijikeun ampir sadaya nagara pikeun gempungan iklim global antukna dina waktos-waktos ieu dilaksanakeun léngkah-léngkah penting sapertos panandatanganan Protokol Kyoto di 1997, sareng Pasatujuan Paris dina 2015. Taun ayeuna, COP26, nagara-nagara mana anu kedah nampilkeun rencana anu diénggalan pikeun ngirangan emisi, lumangsung di momen anu pohara hipu - saatos usum panas di mana banjir sareng kahuruan nunjukkeun urgency lulus sakumaha anu pernah dilakukeun sateuacanna. Langkung ti 190 pamimpin dunya diharepkeun di Skotlandia, ngagabung ku puluhan rébu juru rundingan, perwakilan pamaréntah, usaha, sareng wargi salami 12 dinten negosiasi.

Masing-masing COP ngeunaan parobihan iklim diawalan ku rapat persiapan anu diayakeun sakitar sabulan sateuacanna, tepatna Pra-COP, anu ngahijikeun menteri iklim sareng énergi ti sababaraha nagara anu kapilih pikeun ngabahas sababaraha aspek politik mendasar tina perundingan sareng memperdalam masalah-masalah penting éta bakal teras dibahas dina Konperénsi. Sakitar 40-50 nagara bakal ilubiung dina Pra-COP di Milan sareng wawakil UNFCCC sareng masarakat sipil.

Samentawis éta, All4Climate neraskeun, program anu diluncurkeun ku Kamentrian Transisi Ecological sareng Connect4climate tina Bank Dunia, kalayan partisipasi ti Lombardy Region sareng Munisipalitas Milan. Langkung 500 acara anu direncanakeun di panjuru Itali, diayakeun salami sataun ku perusahaan, asosiasi, badan publik, sareng individu swasta pikeun ningkatkeun kasadaran ngeunaan iklim. Diantara prakarsa di Milan, tanggal 30 Séptémber di San Siro Hippodrome, konsér Music4Climate, diproduksi sareng PianoB, bakal dipidangkeun sareng ogé bakal disayogikeun langsung di buhaymusic.tv.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario mangrupikeun Samaun dina industri perjalanan.
Pangalamanna ngalegaan di panjuru dunya ti saprak 1960 nalika dina yuswa 21 taun anjeunna mimiti ngajajah Jepang, Hong Kong, sareng Thailand.
Mario parantos ningali Pariwisata Dunya berkembang dugi ka ayeuna sareng nyaksianna
karuksakan akar / kasaksian jaman baheula sababaraha sajumlah nagara anu resep kana modérnitas / kamajuan.
Salami 20 taun terakhir pangalaman perjalanan Mario parantos konsentrasi di Asia Tenggara sareng akhirna kalebet Benua India.

Bagéan tina pangalaman damel Mario urang kalebet sababaraha kagiatan dina Aviation Sipil
médan disimpulkeun saatos ngatur kik off pikeun Malaysia Singapore Airlines di Italia salaku Institutor sareng neraskeun salami 16 taun dina peran Sales / Marketing Manager Italia pikeun Singapore Airlines saatos pamisah dua pamaréntah dina Oktober 1972.

Lisénsi Wartawan resmi Mario sacara ku "Orde Nasional Wartawan Roma, Italia di 1977.

Leave a Comment