Megatkeun Berita Perjalanan wartos jelema Lalampahan Rail piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Derailed dina Sabtu sore anu saé hartosna nyeri sareng korban jiwa pikeun panumpang Amtrak di Montana

Dinten ayeuna sahenteuna 3 urang maot, langkung ti 50 luka dina karéta Amtrak di Montana saatos opat mobil tipi.
Hiji karéta Amtrak nuju ka jalan tol Miami di Mobile, Alabama, maéhan 47 urang dina 22 Séptémber 1993. Kacilakaan paling parah dina sajarah Amtrak, disababkeun ku operator parahu tunda sareng kaayaan halimun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Sababaraha urang maot, 50+ luka dinten ayeuna dina karéta #Amtrak di #Montana
  • Karéta kasebut derailed dina jalan ti Chicago ka Seattle
  • Sahenteuna opat mobil tilep

Hiji karéta panumpang Amtrak anu ngoperasikeun antara Seattle sareng Chicago gagal dina dinten Sabtu siang di Montana tengah kalér, numutkeun laporan média lokal sareng média sosial.

Éta langit biru ngalangkungan Montana nalika 147 panumpang dina karéta Amtrak janten korban kegagalan. Sababaraha panumpang masih kajebak.

Karéta na nuju ka kulon ka Seattle, gagal antara Havre sareng Shelby eureun di Montana.

Karéta kasebut derailed kira-kira 1 km ti Joplin, Montana, kota sakitar 200 jalma.

Hiji saksi mata ngirimkeun sahenteuna opat mobil anu tip sareng aya di trek. Responders Mimiti aya di tempat kajadian.

Dina waktos ieu 3 korban jiwa dilaporkeun sareng sababaraha cilaka.

Kacilakaan karéta Amtrak terakhir anu kacatet kacatet dina 4 Pébruari 2018, di Casey, Carolina Kidul, nalika karéta tabrakan sareng karéta pengiriman CSX anu dieureunkeun.

Ahli kaamanan ogé nyarankeun pikeun milih korsi nyanghareup tukang nalika naék karéta. Ieu kusabab jalma anu linggih di dinya kurang kamungkinan dialungkeun payun nalika tabrakan. Karéta langkung gampang pencét kana sisi-sisi tibatan sirah-ti atanapi ti tukang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment