24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Berita Pamaréntah wartos jelema Kaluaran pencét piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Bahama, Detak jantung Pariwisata ngagungkeun Poé Pariwisata Dunya

Wakil Perdana Menteri, Anu terhormat I. Chester Cooper, Menteri Pariwisata, Investasi sareng Penerbangan.

Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama, Wakil Perdana Menteri, Anu terhormat I. Chester Cooper nyirian Poé Pariwisata Dunya ka-41 taunan,

Kapuloan Bahama ngiringan Organisasi Pariwisata Dunya PBB sareng Organisasi Pariwisata Karibia dina mikawanoh pariwisata pangaruh sosial sareng ékonomi anu luar biasa pikeun jalma anu teu kaitung di dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • "Taun ayeuna, Poé Pariwisata Dunya parantos ditunjuk salaku dinten pikeun fokus kana kamekaran inklusif ngalangkungan pariwisata, anu cukup matak pikasieuneun," saur Wakil Perdana Menteri The terhormat I. Chester Cooper, Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama.
  • "Sapertos seueur tujuan Karibia, pariwisata mangrupikeun detak jantung The Bahamas sareng sapertos urang nyarios, éta mangrupikeun urusan sadayana.
  • Pantai kami anu narik ati, sareng caina herang pisan anjeun tiasa ningali ti luar angkasa, tapi sanés anu ngahartikeun urang.

Sabalikna, éta unggal jalma anu ngawangun pangalaman Bahama sareng nangtung tina kauntungan tina kasuksésan pariwisata. Kuring komitmen pikeun nyiptakeun padamelan sareng kasempetan pikeun sadaya urang Baham sareng ngabantosan bangsa urang anu hébat. "  

Nalika larangan perjalanan internasional mimiti gampang, didorong ku kanaékan aksés vaksin, Bahama parantos diposisikan pikeun pamulihan anu teras-terasan. Naékna angkutan udara anu dijadwalkeun dikombinasikeun sareng balikna industri pelayaran nyumbang kana kanaékan positip jumlah pangunjung, anu nyababkeun ampir 500,000 pangunjung salami genep bulan kahiji taun.

"Sedengkeun urang parantos nyanghareupan perang nanjak salami waktos-jaman anu teu acan pernah aya ieu, urang kedah tetep fokus sareng optimis nalika dunya mimiti dibuka deui," saur Wakil Perdana Menteri.

"Kuring ngagabung sareng pamimpin di Karibia pikeun ngangkat pentingna inklusi sosial, kelestarian, sareng tujuan pinter sareng bisnis. Nagara urang anu éndah, sareng daérah Karibia anu urang dipikacinta, bakal maju deui sareng teras maju, sapertos kecap tina motto The Bahamas: Maju, Maju, Teras, Sasarengan. ”

Perkawis BAHAMAS
Jelajah sadaya kapuloan anu ditawarkeunana www.bahamas.com 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment