Wisata anu tiasa diaksés Déwan Pariwisata Afrika Asosiasi News Awards Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan pendidikan Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta News Kaséhatan TIKP wawancara wartos jelema Pengumuman Pers Ngawangun deui tanggung jawab News kelestarian piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News WTN

Teu aya Pahlawan anu tinggaleun dina Poé Pariwisata Dunya 2021 ieu

Otomatis Ngiringan

Jaringan Pariwisata Dunya yuswa 18 bulan, tapi pamimpin anyar muncul dina industri perjalanan sareng pariwisata global.
Seueur diantara aranjeunna diidentifikasi minangka pahlawan pariwisata sajati ku Jaringan Pariwisata Dunya - tapi saha éta?

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • nu Jaringan Pariwisata Dunya (WTN) ngagaduhan anggota di 128 nagara sareng muncul ti ngawangun deui.lancaran diskusi.Heroes.travel mangrupikeun program pangajén sareng pangakuan gratis ku WTN ngahargaan anu parantos ngabédakeun.
  • Numutkeun ka UNWTO, Poé Pariwisata Dunya 2021 ieu ngeunaan inklusifitas dina pariwisata. WTN ngajamin ieu kalebet sadayana pahlawan anu teu aya namina.
  • Pahlawan asli nyaéta jalma-jalma anu teu ngagaduhan bisnis nalika pandemi sareng masih percanten kana industri perjalanan sareng pariwisata. Grup anu henteu dikenal ieu dileler Award Pahlawan Pariwisata Anonomi. ku Jaringan Pariwisata Dunya ayeuna.

”Pahlawan asli dina haté kuring tanpa padamelan salami 18 bulan sareng salamet.
Nanging aranjeunna henteu katingali - aranjeunna aya diantara urang, tapi panginten henteu gaduh sora. Kuring hoyong aranjeunna ngupingkeun kami, maju, sahingga urang tiasa memuji aranjeunna salamet sareng teras salamet, sareng janten bagian tina industri hébat kami. Poé Pariwisata Dunya 2021 ngeunaan kaaslian, sareng kelompok ieu kedah dilebetkeun. ” saur Marikar Donato, ko-pangatur acara Hari Pariwisata Sedunia pikeun WTN sareng pahlawan pariwisata nyalira.
Anjeunna nambahan: "Aya rébuan pahlawan wisata anu teu dikenal."

Pendiri sareng Pupuhu Jaringan Pariwisata Dunya nambihan: Kuring bangga pisan ka Marikar pikeun kéngingkeun penghargaan Pahlawan Pariwisata Anonomi, anu munggaran di dunya ieu.

Éta penting, kami ngakuan pahlawan anu teu dikenal ieu. Ther aya dimana-mana.

Kadang-kadang urang terang saha pahlawan ieu. Kami ngagaduhan kaayaan jalma-jalma henteu hoyong dingaranan pahlawan. Aranjeunna ngaraos naon anu henteu kedah dibagi ka umum.

Kuring resep ngumumkeun, éta Jaringan Pariwisata Dunya mangrupikeun organisasi pariwisata global anu munggaran sadar peryogi nempatkeun pahlawan-pahlawan anu teu dikenal ieu di payun.

nu panghargaan pahlawan wisata anonim ieu sacara resmi ditambihkeun kana pahlawan.lancaran portopolio

Pendiri WTN Dr. Peter Tarlow ngaku sareng nyarios:

"Pariwisata diwangun ku rébuan jalma anu tanpa pamrih nyiptakeun hubungan antara individu, budaya sareng bangsa.

Bentang-bentang pariwisata ieu mangrupikeun pahlawan industri anu teu dikenal anu mawa cahaya ka dunya anu kabur dina gelap.

Jaringan Pariwisata Dunya narékahan pikeun masihan pahlawan pariwisata ieu terang. Sakumaha Dr. Peter Tarlow, ko-pendiri Jaringan Pariwisata Dunya nyatakeun: "Pariwisata langkung ti ngan saukur industri, éta mangrupikeun gabungan tina pragmatis sareng spiritual, interaksi jiwa sareng kanyataan dunya ieu.

Pahlawan wisata mangrupikeun jalma anu ngahijikeun étika kalayan praktis sareng nyampur manusa kami sareng dunya perjalanan "Tarlow ngingetkeun urang yén pahlawan wisata ngagambarkeun anu pangsaéna pikeun urang sadayana sareng diajar ngeunaan masing-masing mangrupikeun perjalanan kana jero kreativitas sareng miara. ”

Marikar Donato mangrupikeun Petunjuk Wisata Washington DC sareng eksekutif di Dunya Gabungan Asosiasi Pitunjuk Wisata (WFTGA)

Dinten Jaringan Pariwisata Dunya ogé sohor pahlawan-pahlawanna anu kawéntar. Unggal pahlawan anu dikenal ku WTN parantos ngalaksanakeun hal anu saluareun naon anu diarepkeun ngalangkungan pendemik COVID-19.

Dr Taleb Rifai, Tilas Sekretaris Jéndral UNWTO dua istilah ngabagéakeun pahlawan ti bumi na di Yordania. Pahlawan Pariwisata Mary Rhodes, presiden Asosiasi Hotel & Restoran Guam gugah jam 4 énjing pikeun ngahadiran acara zum internasional ieu sareng para pahlawan di unggal buana.

Dr Walter Mzembi, tilas menteri Pariwisata ti Zimbabwé ngingetkeun dunya ieu parantos nutup, sareng arahan sasaruaan ngancurkeun pendekatan multilateral para pamimpin pariwisata diperjuangkeun salami 20 taun.

Alain St Ange, presiden tina Déwan Pariwisata Afrika, sareng mantan menteri Pariwisata ti Seychelles ngagaduhan pesen ngahijikeun pikeun Afrika.

Aleksandra Gardasevic Slavuljica, sutradara Pariwisata pikeun bangsa Balkan ieu mangrupikeun bagian tina WTN ti mimiti. Anjeunna dijantenkeun pahlawan wisata pikeun peranna dina ngahijikeun daérah Balkan. Anjeunna didukung ku Pariwisata Pahlawan Klodiana Gorica, saurang Profesor Penuh di Universitas Tirana, Fakultas Ekonomi, di Albania.

Dangukeun ti Dr Snežana Štetić ngagaduhan damel di Pariwisata sareng pendidikan pikeun Pariwisata langkung ti 40 taun sareng mangrupikeun kapala kelompok minat pendidikan, ditambah mingpin Grup Balkan tingkat luhur Jaringan Pariwisata Dunya.

Deepak Joshabdi, pahlawan pariwisata ti Nepal, sareng mantan CEO Dewan Pariwisata Nepal masihan tanggapanana ngeunaan dibuka deui pariwisata pikeun daérah Himalaya.

Professor Geoffrey Lipman ti SunX sareng Hubungan Iklim sareng Pariwisata Internasional (TIK) ngingetkeun dunya ngeunaan ancaman perubahan iklim.

Pahlawan Pariwisata Wirang Faouzou DEME ti Senegal ngabagi pesen ngeunaan harepan, kapercayaan, sareng dorongan sareng dunya wisata. Anjeunna ogé duta besar Déwan Pariwisata Afrika, sareng Penasihat Téknis Menteri Pariwisata sareng Angkutan Udara Sénégal.

Pahlawan Pariwisata sareng CEO di Grup Grup salajengna di Azerbaijan, Efsun Ahmadov, Baku, di Azerbaijan ngaraos langkung saé saatos kasus COVID anu teu pikaresepeun.

Pahlawan wisata Diana McIntyre-Pike masihan pembaruan ngeunaan kerjasama anyarna sareng pahlawan pariwisata Edmund Bartlett, menteri pariwisata di Jamaika. Diana mangrupikeun pahlawan pariwisata sareng pamimpin wisata komunitas di Jamaika.

Amaka Amatokwu-Ndekwu, Lagos, Nigeria mangrupikeun pangadeg babarengan Asosiasi Awéwé Awéwé anu énggal didamel di Pariwisata sareng Perhotelan di Nigeria. Anjeunna cicing duanana di Amérika Serikat sareng Nigeria.

Pahlawan Pariwisata Joseph Kafunda mangrupikeun Pimpinan Asosiasi Usaha Pariwisata Muncul sareng anggota Jaringan Pariwisata Dunya anu dumasarkeun di Namibia. Anjeunna ngagabung ti Botswana.

Dr. Peter Tarlow, ko-pangadeg Jaringan Pariwisata Dunya réngsé acara ku do'a multi-iman.

lalajo:

Henteu pernah aya muatan pikeun nyalonkeun atanapi nampi pangakuan Pahlawan ku Jaringan Pariwisata Dunya. Butuh sahenteuna dua nominasi bebas pikeun diperhatoskeun pikeun penghargaan ieu. Inpormasi lengkep ngeunaan www.heroes.travel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment