Megatkeun Warta Éropa Yunani Breaking News wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Gempa Kuat nembé dirékam di Pulo Kreta, Yunani

Aya sakitar 100 tina 6.5 lini di dunya unggal taun. 6.5 lini berpotensi nyababkeun karusakan. Di daérah anu padumukan, karuksakanana tiasa parah.
Gempa bumi 6.5 anu kacatet di Kreta nembé diturunkeun kana 5.9 - naon anu kurang mangaruhan dina seueur kasus

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • 5.9 mangrupikeun pangukuran EMSC tanggal 27 Séptémber (Senén tabuh 9.17 enjing) gempa bumi di Pulo Yunani Crete.
  • Populasi di daérah anu caket nyaéta langkung ti 480,000
  • Teu acan aya data ngeunaan karusakan atanapi cilaka

Kreta mangrupikeun tujuan perjalanan sareng pariwisata utama di Yunani sareng karesep pikeun Pengunjung Éropa ti Jérman sareng seueur nagara sanés.

Tweet awal nyatakeun gempa bumi dirasa leutik, tweet séjén nyatakeun: Kuring ngalaman geter bumi anu kuat di Stalis, Crete isuk ieu, sakumna rohangan oyag.

Angka kadua diturunkeun tina 6.0 janten 5.8, anu sanés naék janten 6.2, tweet sanés nyarios 6.5. Agénsi berita Reuters negeskeun 6.5 kalayan jero 2km ngarujuk kana EMSC.

Pusat Mediterania Seismologis Éropa (EMSC) kumaha ogé mastikeun kakuatan anu 5,9 sareng jerona 10 km.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment