24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah wartos jelema Seychelles Ngabebas Warta piknik News Kawat Wisata WTN

ATB: Teu aya deui perjuangan nyalira pikeun Survival Wisata Afrika

Alain St Ange

Afrika mangrupikeu buana kalayan jumlah nagara anu mandiri pangluhurna. Seueur nagara gumantung kana sektor perjalanan sareng pariwisata pikeun penghasilan mata uang asing.
COVID-19 parantos maksa séktor perjalanan dina tuur na.
Dinten ieu Pupuhu Déwan Pariwisata Afrika nyaritakeun daptar wish Africa pikeun Poé Pariwisata Dunya ka dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • A Pesen Poé Pariwisata Dunya ti Alain St.Ange, Présidén Déwan Pariwisata Afrika tujuanna pikeun Amérika Serikat dina perjuangan salamet tina naon anu dilakukeun COVID pendemik pikeun industri perjalanan sareng pariwisata.
  • Tanggal 27 Séptémber mangrupikeun Poé Pariwisata Dunya sareng kasempetan anu hadé pikeun saha waé anu gumantung kana pariwisata pikeun mata pencaharianana pikeun muhasabah industri na.
  • "Nalika kuring ngucapkeun Selamat Hari Pariwisata pikeun masing-masing sareng saha waé atas nama Déwan Pariwisata Afrika, kuring ogé direndahkeun ku kaayaan industri vital urang mendakan" saur Présidén ATB St.Ange. "

Sababaraha bakal ngagungkeun slogan atanapi catchphrase, tapi kumaha frasa ieu ngarobih kahirupan jalma-jalma anu nyanghareupan tangtangan ageung dina jaman anyar-normal pikeun wisata ieu.

Dunya pariwisata peryogi sora, urang peryogi langkung ti kantos sateuacan kapamimpinan pikeun ngabimbing urang ku nyepeng panangan nalika urang ngalangkungan tambalan gelap ieu. Kami peryogi pisibilitas pikeun industri urang pikeun tetep aya hubunganana sareng urang peryogi persatuan sapertos teu kantos sateuacanna "saur Alain St.Ange anu tilas Menteri Seychelles anu tanggung jawab Pariwisata, Penerbangan Sipil, Palabuhan & Kelautan.

Dina Poé Pariwisata Dunya Mr. St. Ange ngagem dasi biru pikeun ngagambarkeun sagara biru, langit biru sareng masa depan cerah pikeun dunya pariwisata, sareng pikeun Afrika.

Investasi di pariwisata ku seueur ayeuna dianggap résiko, padamelan di pariwisata datang sareng teu pasti durasi na sabab pasar sumber pariwisata utama maénkeun warna pengasingan nagara-nagara résiko sapertos nagara-nagara anu paling merangan pikeun mayunan dosis munggaran vaksin Covid-19 pikeun masarakatna.

 Dunya parantos ngalih tina janten pendekatan dunya kana kaayaan dimana sadaya jelema bajoang pikeun salametna nyalira poho hubungan anu lemah dina ranté jangkar ngan ukur bakal ngancurkeun kapal anu tetep dijaga.

Dewan Pariwisata Afrika dumasarkeun di Karajaan Eswatini sareng ngagaduhan hiji tujuan. Ieu pikeun ngajantenkeun Afrika tujuan perjalanan anu langkung dipikaresep di dunya.

Inpo leuwih: www.africantourismboard.com

Kesatuan sareng pisibilitas kedah diungkulan salaku hiji urang komitmen kana wangenan pariwisata.

Selamat Hari Pariwisata Dunya!

Déwan Pariwisata Afrika ngahontal ka Uni Éropa
Pangaruh Ékonomi COVID-19 di Afrika:
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment