24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil wartos jelema tanggung jawab Balanja piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK

90% pompa gas Inggris garing kusabab nuju ngagaleuh

90% pompa gas Inggris garing kusabab nuju ngagaleuh
90% pompa gas Inggris garing kusabab nuju ngagaleuh
Ditulis ku Harry Johnson

Kurangna bahan bakar parantos dikaitkeun sareng gering supir Heavy Goods Vehicles (HGV) sabab ramalan parantos merjoangkeun kiriman tepat waktu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Anggota PRA parantos ngalaporkeun kakirangan anu nyebar kalayan antara 50-90% pompa garing di sababaraha daérah.
  • Pamaréntah Inggris mecat masalah pembicaraan ngeunaan kakurangan bahan bakar sareng nyarios yén urang Inggris kedah milih ngagaleuh suluh sapertos biasana. 
  • Sekretaris Lingkungan Hidup George Eustice nyarios yén pamaréntah moal nelepon ka tentara pikeun nganteurkeun bahan bakar ka stasiun-stasiun bahan bakar garing di penjuru nagara.

Asosiasi Pengecer Petrol (PRA), anu ngagambarkeun pangecér suluh Inggris anu ayeuna nyatakeun 65% sadaya ramalan Inggris, nyatakeun anggota na parantos ngalaporkeun kakirangan bénsin anu parah, saatos urang Inggris turun kana ramalan sanajan pamaréntah janji moal aya anu hariwang. ngeunaan.

Numutkeun ka PRA, dina sababaraha bagian di UK, antara 50-90% pompa garing. 

"Kami hanjakalna ningali panik mésér bahan bakar di seueur daérah nagara," Gordon Balmer, sutradara eksekutif tina Asosiasi Pengecer Petrol (PRA) saurna Senén. Anjeunna nganuhunkeun ka jalma-jalma pikeun ngahindaran pabaliwer anu ngagaleuh bahan bakar. "Kami kedah tenang ... upami jalma-jalma ngaleungitkeun jaringan maka éta janten nubuat anu minuhan nyalira," saur anjeunna. 

Koméntar Balmer datang sababaraha dinten saatos pamaréntahan ngabubarkeun pidato ngeunaan kakurangan bahan bakar sareng nyarios yén urang Inggris kedah mésér bahan bakar sapertos biasa. Nanging, koméntar pamaréntahan henteu diperhatoskeun sabab antrian dibentuk di luar pom bensin di panjuru nagara sapanjang minggu. Seueur stasiun dipaksa pikeun nutup nalika pengendara motor anu anteng antri pikeun suluh.

Dinten Senén, UK Sekretaris Lingkungan Hidup George Eustice nyarios yén pamaréntah moal nelepon ka tentara pikeun nganteurkeun bahan bakar ka stasiun-stasiun bahan bakar garing di penjuru nagara. "Kami henteu ngagaduhan rencana ayeuna pikeun ngiringan tentara pikeun leres-leres nyetir," Eustice nyatakeun, tapi nambihan pelatih Departemen Pertahanan anu disusun pikeun méréskeun tés nyetir barang beurat (HGV). 

Kurangna bahan bakar parantos dikaitkeun sareng paceklik HGV sabab ramalan parantos merjuangkeun kiriman dina waktosna. Nalika pamaréntah ngusahakeun supaya urang Inggris janten supir HGV, dinten Minggu Westminster ngumumkeun perpanjangan kana skéma visa nagara éta. Ayeuna, 5,000 supir HGV bakal tiasa damel di Inggris salami tilu sasih saacan Natal, ngagentos tekanan ranté pasokan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment