hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Investasi wartos jelema tanggung jawab Pariwisata luar angkasa teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Fasilitas pesawat ruang angkasa komérsial pangageungna di dunya anu badé diwangun di Florida

Fasilitas pesawat ruang angkasa komérsial pangageungna di dunya anu badé diwangun di Florida
Fasilitas pesawat ruang angkasa komérsial pangageungna di dunya anu badé diwangun di Florida
Ditulis ku Harry Johnson

Fasilitasna bakal diwangun di Peluncuran sareng fasilitas pendaratan (LLF) di Pulo Merritt, Florida sareng bakal diwangun ku sapuluh gantungan otomatis sareng augmented anu tiasa ngahasilkeun rébuan jinis kendaraan luar angkasa per taun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Gubernur Florida Ron DeSantis ngumumkeun yén Terran Orbital bakal investasi $ 300 juta di Florida.
  • Fasilitas Terran Orbital 660,000 méter pasagi bakal nyiptakeun sakitar 2,100 padamelan anyar di Florida.
  • Situs bakal dijantenkeun fasilitas produksi wahana angkasa luar angkasa "Industri 4.0" pangageungna sareng paling canggih di dunya.

Terran Orbital, perusahaan solusi satelit, kalayan damel babarengan sareng Space Florida, aerospace Florida sareng otoritas pamekaran pesawat ruang angkasa, resep ngiringan dinten ayeuna sareng Gubernur Florida Ron DeSantis nalika ngumumkeun pamekaran Terran Orbital ngeunaan ruang "Industri 4.0" pangageungna sareng paling maju di dunya fasilitas pabrik kandaraan. Fasilitasna bakal diwangun di Peluncuran sareng Landing Facility (LLF) di Pulo Merritt, Florida sareng bakal diwangun ku sapuluh gantungan otomatis sareng augmented anu tiasa ngahasilkeun rébuan jinis kendaraan angkasa luar unggal taun.

Fasilitas 660,000 kaki pasagi bakal nampilkeun ranté suplai dikawasa AI anu berbasis di kampus anu ngamungkinkeun Terran Orbital pikeun ngadukung reputasi anu terkenal pikeun jaminan misi sareng kapuasan pelanggan. Fasilitasna ogé bakal nyayogikeun téknologi percetakan 3D sareng pabrik aditif pikeun kéngingkeun pangiriman kandaraan luar angkasa gancang ka pasar, ogé kamampuan pikeun ngahasilkeun sareng ngarangkep kualitas luhur, majuna téknologi, majelis dewan sirkuit cetak kalayan kolong gudang éléktronik anu éksténsif. Salaku tambahan, fasilitas éta bakal nganggo lini produk tanaga gawé anu ditambihan sareng dibantosan pikeun ngahasilkeun rupa-rupa alat éléktronik sareng mékanis anu rumit.

"Kuring resep pisan ngumumkeun yén Terran Orbital bakal nanem modal $ 300 juta di Basisir luar angkasa pikeun ngawangun fasilitas pabrik satelit panggedéna di dunya," saur Gubernur DeSantis. "Pabrik satelit sareng bakal teras janten bagian penting ékonomi di luar angkasa, sareng ku pengumuman ieu kami ngajantenkeun ante. Di Florida kami badé neraskeun kalungguhan dina rohangan ku investasi dina prasarana, ngalatih padamel anu terampil pisan sareng ngajaga iklim ékonomi anu ngamungkinkeun perusahaan sapertos Terran Orbital mekar. Kuring ngabagjakeun aranjeunna kana kaputusan hébat pikeun sumping ka Florida. "

"Kami resep pikeun pasangan Spasi Florida ngawangun fasilitas anu ku urang tingali salaku asét nasional: sumbangan anu dibiayaan sacara komersil pikeun basa industri luar angkasa bangsa urang. ” saur Marc Bell, ko-pangadeg sareng pimpinan eksekutif Terran Orbital. "Henteu ngan ukur urang bakal tiasa mekarkeun kamampuan produksi pikeun minuhan paménta anu ningkat pikeun produk kami, tapi kami ogé bakal nyandak kasempetan manufaktur sareng angkasa luar angkasa anu berharga ka Nagara Florida, nanem modal langkung $ 300 juta dina konstruksi sareng alat énggal. Dina akhir taun 2025, urang bakal nyiptakeun sakitar 2,100 padamelan énggal kalayan upah rata-rata $ 84,000. "

"Spasi Florida congratulate Terran Orbital dina pilihan Florida na sareng Peluncuran sareng Landing Facility kami di Kennedy Space Center (KSC) pikeun kompleks manufaktur satelit anyar, "saur Présidén sareng CEO Space Florida Frank DiBello. "Pengumuman ieu mangrupikeun tonggak tonggong tonggong pikeun kapamimpinan Florida dina perdagangan luar angkasa, nawiskeun pangwangunan anu canggih, kalebet peluncuran on-demand sareng kamampuan satelit-on-demand di spaceport. Kami ngarepkeun kasuksésan Terran's Orbital's dina sababaraha taun ka payun sareng kagiatan sareng pertumbuhan anu terasuh di Florida ”

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment