24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah News Kaséhatan Jepang Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Jepang pikeun ngeureunkeun kaayaan darurat COVID-19 minggu ieu

Jepang pikeun ngeureunkeun kaayaan darurat COVID-19 minggu ieu
Jepang pikeun ngeureunkeun kaayaan darurat COVID-19 minggu ieu
Ditulis ku Harry Johnson

Pamaréntah Jepang kumaha ogé dikabarkan ngémutan ngamungkinkeun gubernur nerapkeun tindakan COVID-19 salami sabulan saatos larangan anu parantos kadaluwarsa.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kaayaan darurat kalima Jepang tina COVID-19 parantos dugi ka anu pangpanjangna ngalangkungan pandemi.
  • Perdana Menteri Jepang nyarios yén pamaréntahanana bakal nyandak kaputusan resmi dina dinten Salasa sonten.
  • Kaayaan darurat COVID-19 ayeuna ngaliput Tokyo sareng 18 préféktur di panjuru nagara.

Pamaréntah Jepang diarepkeun henteu manjangkeun kaayaan darurat COVID-19 ngaliput Tokyo sareng 18 préféktur di sadayana nagara nalika kadaluarsana dina akhir Séptémber, sumber berita pamaréntah nyarios Senén.

Perdana Menteri Jepang Yoshihide Suga

Kaayaan darurat nagara kalima, anu mimiti dinyatakeun di opat préféktur dina April, parantos dugi ka pangpanjangna na. Éta dimekarkeun janten 25 préféktur tambahan sateuacan diangkat dina Juni sadayana tapi Okinawa. Paréntah éta diturunkeun deui di Tokyo dina bulan Juli, tapi, saatos resurgence mimiti muncul di ibukota salami akhir Juni.

Nagara urang Perdana Menteri Yoshihide Suga ngawartoskeun ka wartawan yén pamaréntahanana bakal nyandak kaputusan resmi dina dinten Salasa sonten saatos diskusi sareng ahli panyakit tepa ti sub-komite pamaréntah coronavirus.

Nanging, Suga nambihan yén diperyogikeun mempermudah larangan COVID-19 laun.

If JepangKaayaan darurat, ayeuna aktip di 19 préféktur, diangkat lengkep, éta bakal janten anu mimiti ti mimiti April yén teu aya préféktur anu aya dina larangan COVID-19 anu diparéntahkeun ku pamaréntah.

Sajauh ieu, teu aya ti 19 préféktur anu naroskeun perpanjangan darurat.

Pamaréntah Jepang kumaha ogé dikabarkan ngémutan ngamungkinkeun gubernur nerapkeun tindakan COVID-19 salami sabulan saatos larangan anu parantos kadaluwarsa.

"Sigana pamaréntah bakal tiasa angkat darurat sapertos anu direncanakeun dina akhir bulan," saur menteri kaséhatan Norihisa Tamura dina program tipi dinten Minggu.

Nalika kasus anyar turun, Tamura ngingetkeun masarakat pikeun henteu ngantep penjagaana kusabab sieun nyababkeun usum rebound usum salju. Anjeunna nambihan yén sababaraha larangan, kalebet jam bisnis dikurangan pikeun réstoran sareng bar, kedah santai sakedik-sakedik, sareng pejabat kedah nguatkeun kapasitas kasihatan - ku netepkeun fasilitas tambahan pikeun penderita limpahan sareng ngagaleuh tanaga médis, diantara anu sanésna - salaku persiapan wabah salajengna.

Minggu kamari, JepangVaksin czar Taro Kono ngumumkeun yén nagara éta bakal ngamimitian ngamankeun nembak booster COVID-19 ka tenaga medis nalika akhir taun, sareng ka warga anu langkung lami dina taun énggal.

Dinten Senén, sakitar 52% penduduk Jepang parantos nampi dua dosis vaksin COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment