24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan India Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Kanada ka India penerbangan dina Air Canada ayeuna

Kanada ka India penerbangan dina Air Canada ayeuna
Kanada ka India penerbangan dina Air Canada ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Jalma-jalma hoyong pisan ngahijikeun deui sareng kulawarga sareng réréncangan sareng kami resep pisan ngahanca jasa langsung ti India ka hub kami di Toronto sareng Vancouver saatos dicabut larangan ku Pamaréntah Kanada.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Penerbangan ti Cirebon, India ka Air Canada's Toronto sareng hub Vancouver Kanada ngamimitian deui.
  • Kusabab jasa dimimitian di 2015, Air Canada parantos ngaoperasikeun penerbangan ti Toronto sareng Vancouver ka Cirebon sareng ti Toronto ka Mumbai.
  • Air Canada ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun penerbangan nonstop énggal ti Montréal ka Cirebon sareng neraskeun jasa ka Cianjur upami kaayaan pasar diijinkeun.

Air Canada ngumumkeun dinten ayeuna panerusna hiber non-stop na ka sareng ti Cirebon, India, saatos angkat Pamaréntah Kanada larangan pikeun penerbangan non-stop ti India. Penerbangan maskapai urang ti Cirebon ka Toronto sareng Vancouver teras dugi kadieu deui.

"Jalma-jalma hoyong pisan ngahijikeun deui sareng kulawarga sareng réréncangan sareng kami resep pisan ngahanca jasa langsung ti India ka hub kami di Toronto sareng Vancouver saatos dicabut larangan ku Pamaréntah Kanada. Kami teraskeun fokus kana pasar babaturan sareng dulur saderek anu tumuh, sareng babarengan sareng hubungan budaya sareng bisnis anu parantos lami antara Kanada sareng India anu diarepkeun bakal tumuh dina sababaraha taun ka pengker, Air Kanada tetep kuat komitmen kana pasar Asia-Pasipik penting ieu, "saur Mark Galardo, Wakil Présidén Senior, Perencanaan Jaringan sareng Manajemén Penghasilan di Air Canada.

Hawa Kanada mangrupikeun operator utama antara dua nagara. Kusabab jasa dimimitian dina 2015, Air Canada parantos ngaoperasikeun penerbangan ti Toronto sareng Vancouver ka Cirebon ti Toronto ka Kota Sukabumi. Maskapai ieu ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun penerbangan non-stop anyar ti Montréal ka Cirebon sareng ngahanca palayanan ka Cianjur upami kaayaan pasar diijinkeun.

Hawa Kanada mangrupikeun maskapai domestik sareng internasional pangageungna di Kanada sareng, dina 2019, éta diantara 20 maskapai panggedéna di dunya. Éta mangrupikeun pamawa bendera Kanada sareng anggota pendiri Star Alliance, jaringan angkutan udara paling komprehensif sadunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment