24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor Investasi rapat wartos jelema Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Menteri Seychelles Nguatkeun Pesen dina Poé Pariwisata Dunya

Menteri Seychelles ngeunaan Poé Pariwisata Dunya
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Dina dinten ieu unggal taun, Seychelles ngagabung sareng 158 nagara anggota sanés Organisasi Pariwisata Dunya (UNWTO) dina miéling Poé Pariwisata Dunya. Dinten ieu nyorot pentingna industri perjalanan sareng pariwisata, sareng ogé salaku dinten perayaan sareng refleksi. Dina téma kami "Ngabentuk masa depan urang," kami nganuhunkeun ka jalma sareng kontribusina.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Unggal Seychellois, unggal séktor kagiatan ékonomi di nagara éta kedah aub dina prosés kamekaran inklusif.
  2. Kusabab COVID-19, sapertos nagara-nagara sanés anu aya di planét ieu, Seychelles nyanghareupan runtuhna industri pariwisata.
  3. Bangsa gancang sadar yén adaptasi sareng kaayaan anu ngarobah mangrupikeun konci pikeun kasalametan.

UNWTO parantos nunjuk Poé Pariwisata Dunya 2021 salaku dinten pikeun fokus kana Pariwisata pikeun Pertumbuhan inklusif. Tumuwuh inklusif mangrupikeun naon anu urang perjoangkeun nalika urang milari pulih tina pangaruh pandemi. Sareng éta bakal disetir ku pariwisata. Éta merhatoskeun unggal urang, sareng unggal Seychellois, unggal séktor kagiatan ékonomi di nagara urang kedah aub dina prosés ieu. Utamana dina "normal anyar" ieu.

Nyanghareupan runtuhna industri urang, urang sadar yén adaptasi sareng kaayaan anu ngarobah mangrupikeun konci pikeun salamet urang. Kami nyandak résiko anu ageung tapi diitung, ngahubungkeun pamulihan ékonomi sareng perlindungan kasalametan sareng kasalametan masarakat sareng tamu urang ngalangkungan peluncuran awal taun 2021 tina program vaksinasi anu mantap sareng lega ngalawan COVID-19, ngamungkinkeun urang pikeun wani muka dunya dina Maret. Kami ayeuna metik dividen tina ukuran anu kami lakukeun sasarengan.

Logo Seychelles 2021

Tapi urang henteu kedah, sareng henteu, kedah sugema. Kami henteu nyalira dina adaptasi kana normal anu anyar. Pesaing kami sami agrésip sareng inovatif dina kampanye pamasaran pariwisata. Dina nyanghareupan persaingan anu sengit sareng teu henti, urang kedah teras-terasan nawiskeun nilai artos. Urang kedah mastikeun yén akomodasi sareng jasa anu kami tawarkeun dugi ka standar, bahkan langkung unggul tibatan anu ditampi sareng diarepkeun. Urang kedah langkung ngutamakeun tawaran gelar anu langkung ageung tina pangalaman pariwisata otentik sareng komunitas anu ngagambarkeun merek urang. Ogé, sareng anu henteu kurang pentingna, urang kedah tetep ngaleungitkeun sagala amalan anu haram sareng anu kirang merusak industri pariwisata sareng silaturahmi urang, sareng nyebatkeun gambar urang.

Dina Poé Pariwisata Dunya ieu, ku sabab kitu kuring nyungkeun kamanunggalan, persatuan dina sektor pariwisata. Kusabab, saluareun statistik, urang terang yén di tukangeun unggal tokoh ngeunaan industri ieu, aya operator, aya awéwé sareng lalaki. Janten pikeun naékkeun industri pariwisata urang kana standar anu langkung luhur sareng nungkulan tangtangan anu payun, tanpa marginalisasi saha waé, urang kedah ngagabung kakuatan. Ku sadayana ngabagi visi anu sami sareng kahoyong anu sami pikeun tingali pariwisata makmur, ku damel khususna babarengan, urang bakal muncul jaya. Aya sakedik mamang.

Kalayan kagum pisan pikeun dedikasi sareng karep anjeun, kami hatur nuhun pikeun nempatkeun haté anjeun kana industri pariwisata kami.

Dinten ieu kami ngagungkeun anjeun. Selamat Hari Pariwisata Dunya!

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment