Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cruising kabudayaan Industri silaturahmi Hotél & Resor Investasi Italia Megatkeun Warta rapat wartos Ngawangun deui resorts piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna

Dinten Pariwisata Dunya sareng Google

Dinten Pariwisata Dunya sareng Google

Google nyatet tren dina tujuan wisata utama anu dipilarian dina Google Maps di Italia sareng Éropa. Dina kasempetan Poé Pariwisata Dunya, anu ayeuna dirayakeun dinten ieu, 27 Séptémber 2021, mesin pencari parantos nyusun peringkat tujuan Italia sareng Éropa sareng ngadamel alat-alat sareng inisiatip anu didamel pikeun ngadukung industri pariwisata.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Nyukcruk dimimitian ti mimiti taun ngeunaan tujuan wisata paling populér di Itali dina Google Maps.
  2. Anu paling populér nyaéta: Colosseum, Amalfi Coast, Milan Cathedral, Gardaland, Trevi Fountain, Tower of Pisa, the Pantheon, Piazza Navona, Piazza del Popolo, and Villa Borghese.
  3. Sedengkeun pikeun sadaya Éropa, sapuluh tujuan anu paling diperyogikeun kalebet 3 di Itali.

Ngasilkeun sapuluh top di Éropa nyaéta: Tour Eiffel (Perancis), Basílica de la Sagrada Família (Spanyol), Musée du Louvre (Perancis), Europa-Park (Jérman), Colosseum (Itali), Plitvička jezera (Kroasia), Basisir Amalfi (Italia), Energylandia (Polandia), Katedral Milan Duomo (Italia), Camp Nou (Spanyol).

Salami sataun katukang, Google parantos damel sareng industri pariwisata ku nyayogikeun wawasan, alat tanpa biaya, sareng latihan ngalaksanakeun katerampilan digital pikeun ngadukung usaha sareng fasilitas pariwisata pikeun nyiapkeun sareng adaptasi sareng normal anu anyar.

Dinten-dinten ieu, mesin pencari ogé parantos ngaluncurkeun pakakas anyar sareng prakarsa pikeun ngabantosan bisnis pariwisata nyegat sareng ngahubungi jalma online.

Ieu kalebet fitur-fitur anyar tina Search Google pikeun ngabantuan jalma mendakan tempat-tempat wisata, wisata, atanapi kagiatan séjén. Nalika jalma milarian tempat wisata, sapertos Menara Eiffel, modul anyar bakal nunjukkeun tautan pikeun buku tiket pangakuan sareng pilihan sanés anu sayogi. Jasa ieu sayogi global dina basa Inggris, sareng mitra tiasa ngamajukeun booking tikét tanpa biaya, sami sareng tautan booking hotél gratis anu dienalkeun awal taun ieu.

Alat anu sanés nyaéta anu aya hubunganana sareng kanyaho ngeunaan komitmen hotél dina hal kelestarian langsung di google.com/travel. Nyatana, tren milarian nunjukkeun pamilarian anu ningkat pikeun pilihan perjalanan anu langkung berkelanjutan, sakumaha dibuktoskeun ku milarian "eco hotel," anu parantos teras tumuh ti taun 2004.

Ti bulan ieu, milarian struktur hotél dibarengan ku bagian detil sareng daptar prakarsa anu dilakukeun ku hotél pikeun kapentingan kelestarian sareng labél "eco-Certified" di gigir nami strukturna.

Tungtungna, Google ngagabung kana koalisi Travalyst salaku anggota pendiri pikeun ngabantosan ngembangkeun modél global sareng kabuka pikeun ngitung sareng visualisasi émisi karbon perjalanan udara sareng ngabantosan ngembangkeun standar anu sami pikeun hotél. Organisasi anu dipimpin ku Pangeran Harry, Adipati Sussex, sareng didirikeun damel babarengan sareng Booking.com, Skyscanner, Trip.com, sareng Visa - mangrupikeun nirlaba sareng dianggo ngabantosan ngadamel parobihan sahingga perjalanan anu sustainable janten umum sareng henteu deui ukur niva.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario mangrupikeun Samaun dina industri perjalanan.
Pangalamanna ngalegaan di panjuru dunya ti saprak 1960 nalika dina yuswa 21 taun anjeunna mimiti ngajajah Jepang, Hong Kong, sareng Thailand.
Mario parantos ningali Pariwisata Dunya berkembang dugi ka ayeuna sareng nyaksianna
karuksakan akar / kasaksian jaman baheula sababaraha sajumlah nagara anu resep kana modérnitas / kamajuan.
Salami 20 taun terakhir pangalaman perjalanan Mario parantos konsentrasi di Asia Tenggara sareng akhirna kalebet Benua India.

Bagéan tina pangalaman damel Mario urang kalebet sababaraha kagiatan dina Aviation Sipil
médan disimpulkeun saatos ngatur kik off pikeun Malaysia Singapore Airlines di Italia salaku Institutor sareng neraskeun salami 16 taun dina peran Sales / Marketing Manager Italia pikeun Singapore Airlines saatos pamisah dua pamaréntah dina Oktober 1972.

Lisénsi Wartawan resmi Mario sacara ku "Orde Nasional Wartawan Roma, Italia di 1977.

Leave a Comment