Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi India Ngabobol Warta Investasi wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Pariwisata India Kuciwa dina Tingkat Skéma Anyar

Pariwisata India

Sedengkeun Asosiasi Operator Wisata India (IATO) ngabagéakeun béwara pikeun Ngaleupaskeun Ékspor Layanan ti Skéma India (SEIS) Scrips pikeun operator wisata pikeun taun kauangan 2019-20, dina waktos anu sasarengan kuciwa yén éta parantos dikirangan nepi ka 5 persén tina 7 persén.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. IATO ngadesek pamaréntah pikeun malikkeun kauntungan SEIS deui sapertos taun sateuacanna.
  2. Dipénta pikeun naékkeun perséntase janten 10, nanging, éta dibantingkeun ku 2 persén.
  3. Ngurangan persentase janten 5% bakal mangaruhan operator wisata alit sareng sedeng, bari nambihan bahasa sunda. 5 crores bakal parah mangaruhan operator wisata ageung.

"Satu-satengah taun ka pengker mangrupikeun salah sahiji fase paling parah pikeun operator wisata, sareng kusabab kasusah anu ngaleuleuskeun anu ditanggung, didesek yén pamaréntah ngahanfaatkeun kauntungan SEIS janten 7 persén sakumaha anu dibayar sataun sateuacan , ”Saur IATO Présidén Rajiv Mehra.

Salami 18 sasih terakhir, operator wisata lebet ngagaduhan penghasilan ampir zilch sareng sababaraha diantarana ngalipet usahana. Kusabab éta, manpaat SEIS ditunggu lami-lami, sabab ieu bakal nyayogikeun bantuan keuangan anu bakal ngabantosan sektor pariwisata pasang krisis COVID-19 coronavirus ieu.

Dina musyawarah, pamaréntah dipénta pikeun naékkeun kana 10 persén salaku ukuran sakali, tapi, nurunkeun kauntungan sareng nambalan ka Rs 5 crores nguciwakeun sareng pamaréntah dipénta sahenteuna naékkeun janten 7 persén sareng cabut catch of Rs. 5 crore sahenteuna pikeun industri pariwisata sareng perhotelan.

"Kami ngarepkeun pamaréntahan bakal nguntungkeun paménta kami," saur Mr. Mehra. 

Perhatoskeun yén pangirangan perséntase janten 5% bakal mangaruhan operator wisata alit sareng sedeng, bari nambihan basa Sunda. 5 crores bakal parah mangaruhan operator wisata ageung.

Pariwisata parantos nyumbang sacara signifikan kana perbendaharaan sareng parantos janten dunungan utama ogé. Dina kaayaan anu nyusahkeun sapertos kieu, sektor pariwisata milari bantosan ti pamaréntah pikeun salamet sareng hirup deui.

Jasa Ékspor ti India Skéma (SEIS) tujuanna pikeun ngamajukeun ékspor jasa ti India ku cara masihan kiridit scrip tugas pikeun ékspor anu layak. Dina skéma éta, panyadia jasa, anu aya di India, bakal diganjar dina skéma SEIS, pikeun sadaya ékspor jasa anu layak ti India. Dina tulisan ieu, urang ningali Ékspor Layanan ti Skéma India sacara rinci.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India

Leave a Comment