24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Balanja piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Airlines anu bakal beunghar tina kiridit hiber anjeun anu kadaluarsa

Airlines anu bakal beunghar tina kiridit hiber anjeun anu kadaluarsa
Airlines anu bakal beunghar tina kiridit hiber anjeun anu kadaluarsa
Ditulis ku Harry Johnson

Upami anjeun ngabatalkeun atanapi ngarobih hiber naon waé dina dua taun ka pengker, pastikeun anjeun klaim nilai tikét anjeun anu henteu dianggo sateuacan kasép.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Maskapai linggih dina $ 10 Milyar nilai tikét anu henteu dianggo sareng ayeuna waktosna seueur pikeun aranjeunna.
  • Nalika COVID-19 ngaganggu rencana perjalanan saréréa. maskapai ngalegaan kabijakan pembatalan sareng rebook na.
  • Seueur wisatawan anu ngarobih atanapi ngabatalkeun penerbangan gaduh kiridit perjalanan dikaluarkeun tina maskapai anu tiasa gancang kadaluarsana.

Sanaos maskapai janten pencét pisan dina taun 2020, seueur anu badé ngasilkeun seueur artos tina kiridit penerbangan anu kadaluarsa wisatawan. Numutkeun ka laporan, operator udara linggih dina $ 10 Milyar nilai tikét henteu kapake sareng ayeuna waktosna parantos béak.

Nalika COVID-19 ngaganggu rencana perjalanan sadayana, maskapai ngalegaan kabijakan pembatalan sareng rebook na. Seueur jalma anu ngarobih atanapi penerbangan dibolaykeun gaduh kiridit perjalanan dikaluarkeun tina maskapai anu tiasa gancang kadaluarsana. Kieu kumaha parios sareng nganggo kiridit perjalanan anjeun sateuacan kasép. 

Milarian Email Anjeun Baheula

Upami anjeun ngabatalkeun hiber, anjeun sigana bakal ngirim email konfirmasi kalayan detil ngeunaan kiridit perjalanan anjeun. Cara anu saé pikeun ngahususkeun pamilarian nyaéta ngetik nami maskapai dina bar teangan koropak anjeun, sareng ayak ngalangkunganna. Surélék bakal sering kalebet "kiridit perjalanan" atanapi "reservasi" dina baris judul. 

Nyiptakeun Profil sareng maskapai

Sakali anjeun parantos mendakan email anjeun, kedah aya pitunjuk pikeun kumaha cara lebet kana halaman wéb maskapai sareng rebook nganggo kiridit perjalanan anjeun. Ti dinya anjeun ogé bakal tiasa mariksa sabaraha kiridit anjeun sareng iraha éta bakal kadaluarsa.

Nelepon Tim Layanan Palanggan maskapai

Pilihan ieu tiasa meryogikeun sajam atanapi dua telepon. Upami anjeun henteu yakin naha anjeun ngagaduhan kiridit ngagunakeun éta tiasa langkung saé pikeun ngobrol sareng perwakilan palanggan maskapai maskapai. Kalayan nami sareng nomer konfirmasi aslina, anjeun bakal tiasa nganggo kiridit anu anjeun tinggalkeun. 

ngelingan

Sakali kiridit perjalanan anjeun kadaluarsana, teu aya anu kéngingkeunana deui. Upami anjeun ngabatalkeun atanapi ngarobih hiber naon waé dina dua taun ka pengker, pastikeun anjeun klaim nilai tikét anjeun anu henteu dianggo sateuacan kasép.

Sajauh ieu, Amérika Airlines mangrupikeun hiji-hijina maskapai utama AS anu ngalegaan nilai tikét henteu kapake dugi ka 31 Des 2022.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment