Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Lalampahan Rail Ngawangun deui resorts tanggung jawab Balanja piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Urang Kanada hoyong ngumbara ka luar negeri

Urang Kanada hoyong ngumbara ka luar negeri
Urang Kanada hoyong ngumbara ka luar negeri
Ditulis ku Harry Johnson

Survei anyar mendakan warga Kanada ngarepkeun perjalanan di luar negeri, kalayan 87 persén ngalaporkeun perjalanan janten sumber sababaraha kenangan anu paling dipikaresep.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Sakitar opat tina lima (78 persén) urang Kanada nyarioskeun yén kaayaan janten normal, perjalanan internasional mangrupikeun hal anu paling aranjeunna ngarepkeun.
  • Langkung ti satengahna urang Kanada - 55 persén - nyarios yén aranjeunna langkung ngagaduhan hasrat pikeun ngarambat sacara internasional tibatan anu sateuacanna.
  • Kirang saparapat urang Kanada - 24 persén - nyarios yén aranjeunna ayeuna nuju ngarencanakeun perjalanan internasional dina genep bulan ka payun. 

Hasil tina survey industri pang anyarna anu masihan terang kana pandangan wisatawan internasional Kanada dileupaskeun dinten ayeuna.

Timuan anu kapendak yén samentawis mayoritas urang Kanada anu ngumbara sacara internasional (58 persén) tetep waspada ngeunaan perjalanan di luar negeri kusabab naékna varian Delta COVID-19, sareng kirang ti hiji saparapat rencana pikeun ngarambat sacara internasional dina genep bulan ka hareup, langkung ti dua per tilu (78 persén) nyarios yén perjalanan internasional mangrupikeun hal anu paling aranjeunna ngarepkeun nalika pandemi stabil.

Survei ogé ngungkabkeun yén warga Kanada langkung ragu-ragu ka arah perjalanan internasional dibanding tatangga kidul na, kalayan 42 persén urang Amérika ngarencanakeun perjalanan di luar negeri dina genep bulan ka payun, dibandingkeun ngan 24 persén urang Kanada.

Kusabab watesan anu dihasilkeun dina perjalanan, langkung ti satengah (55 persén) urang Kanada ayeuna ngalaporkeun kahoyong anu langkung kuat pikeun ningali dunya tibatan anu sateuacanna.

Tanggepan anu paling diperhatoskeun ngeunaan perjalanan internasional kalebet ningali tempat wisata anyar (56 persén), ngalaman lingkungan anyar (53 per cent), pegatkeun sambungan sareng santai (53 persén), sareng diajar ngeunaan budaya anu béda (52 persén).

Papanggihan Survey Key:

  • 87 persén urang Kanada satuju yén perjalanan internasional parantos nyayogikeun aranjeunna sababaraha kenangan kahirupan anu paling dipikaresep.
  • Sakitar opat tina lima (78 persén) urang Kanada nyarioskeun yén kaayaan janten normal, perjalanan internasional mangrupikeun hal anu paling aranjeunna ngarepkeun.
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment