Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan raramean Industri silaturahmi Hotél & Resor Investasi Warta Méwah wartos jelema resorts Balanja piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

MGM Resorts nambihan Kosmopolitan Las Vegas kana portopolio na

MGM Resorts nambihan Kosmopolitan Las Vegas kana portopolio na
MGM Resorts nambihan Kosmopolitan Las Vegas kana portopolio na
Ditulis ku Harry Johnson

MGM Resorts Internasional pikeun kéngingkeun operasi The Cosmopolitan of Las Vegas pikeun tinimbangan kas $ 1.625 milyar, matuh ka panyesuaian modal kerja biasa.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • MGM Resorts International ngumumkeun transaksi pikeun kéngingkeun operasi The Kosmopolitan Las Vegas
  • MGM Resorts International asup kana perjanjian anu pasti sareng Blackstone pikeun kéngingkeun operasi The Cosmopolitan of Las Vegas.
  • Saatos nutup transaksi, MGM Resorts bakalan kana perjanjian kontrakan 30 taun, sareng tilu pilihan pembaruan 10 taun.

MGM Resorts International dinten ngumumkeun yén Perusahaan parantos ngiringan perjanjian anu pasti sareng Blackstone pikeun kéngingkeun operasi The Cosmopolitan Las Vegas pikeun tinimbangan kas $ 1.625 milyar, tunduk kana panyesuaian modal kerja biasa.

Harga pamayaran mangrupikeun sababaraha sakitar dalapan kali disaluyukeun EBITDA, kalebet sinergi operasional anu diarepkeun sareng peluang pertumbuhan pendapatan anu diidentifikasi.

Saatos nutup transaksi, Hermansah Resorts bakal asup kana perjanjian kontrakan 30 taun, sareng tilu pilihan pembaruan 10 taun, kalayan kerja sama diantara Stonepeak Mitra, Cherng Family Trust sareng Blackstone Real Estate Income Trust, Inc. ("BREIT"), anu bakal kéngingkeun perumahan The Cosmopolitan aset. MGM Resorts bakal mayar séwa taunan awal $ 200 juta, ningkat unggal taun dina 2% salami 15 taun munggaran sareng langkung ageung 2% atanapi kenaikan CPI (dibatesan dina 3%) saatosna.

"Kami bangga tiasa nambihan Kosmopolitan, Resort mewah sareng kasino di Las Vegas Strip, kana portopolio kami, "saur Hermansah Resorts CEO & Présidén Bill Hornbuckle. "Merk Cosmopolitan diakuan di sakumna dunya pikeun basis palanggan anu unik sareng produk sareng pangalaman anu saé kualitasna, ngajantenkeun pas sareng portopolio urang sareng ngajantenkeun visi urang janten perusahaan hiburan perdana di dunya. Kami ngarepkeun ngabagéakeun tamu sareng padamel The Cosmopolitan ka kulawarga MGM Resorts. ”

"Kalayan langkung ti $ 500 juta modal dimodalan pikeun ningkatkeun sipat saprak 2014, Kosmopolitan nawarkeun kasempetan luar biasa pikeun ngalegaan basis palanggan kami sareng bakal masihan pilihan anu langkung jero pikeun tamu kami di Las Vegas, "saur MGM Resorts CFO Jonathan Halkyard. "Kami yakin yén kami tiasa ngamanfaatkeun kaahlian, platform operasi sareng sinergi MGM Resorts sanés pikeun terus nyayogikeun layanan anu saé di kelas, bari nyetir kamekaran pikeun properti."

Sateuacan pandemi COVID-19 dina labuh 12 bulan réngsé 29 Pébruari 2020, The Cosmopolitan ngahasilkeun $ 959 juta tina pendapatan net sareng $ 316 juta tina EBITDAR anu disaluyukeun. Dina kuartal kadua réngsé 30 Juni 2021, properti ngahasilkeun $ 234 juta tina pendapatan net sareng $ 92 juta tina EBITDAR anu disaluyukeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment