24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Berita Breaking Ghana wartos jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Jadi Endah Kumaha Ghana ngarayakeun Poé Pariwisata Dunya

Nyitak Friendly, PDF & Email

Dinten Pariwisata Dunya dirayakeun unggal taun tanggal 27 Séptémber.
Resmi dirayakeun di 2021 di Pantai Gading, sakumna Afrika, sareng seueur penjuru dunya angkat siang ti COVID kanggo émut kumaha pikaresepeun wisata.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Ghana kaluar sadayana ngagungkeun Poé Pariwisata Dunya
  • Tina kahariwang COVID, Ghana parantos ngajantenkeun dinten Pariwisata Dunya janten kasempetan anu pikaresepeun deui
  • Dewan Pariwisata Afrika sareng Jaringan Pariwisata Dunya ngabagjakeun Ghana pikeun kontribusina pikeun Gambar Pariwisata Afrika anu dihasilkeun ku GHC.
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment